Đurić: Zahvalnost Rusiji na podršci za Kosovo

Ostavite komentar


  1. O kavoj se „doslednoj podrsci “ radi mladicu, kad su takse i dalje na snazi a vi ne mozete da udjete na sever Kosmeta, ni sa srpskim pasosem ?

    1. Са српским пасошем не може да се уђе на Косово, али са Русима би могли.

  2. Činjenica da bratski odnosi Srbije i Rusije traju vekovima i da je Srbija bila u još težim situacijama nego sada, govori u prilog tome da nijedan teror nije trajao večno a Srbija je uz podršku Rusije uvek na kraju bila na pobedničkoj strani. Trenutna kriza na KiM ima svoj početak a dočekaćemo i završetak, znamo dobro kako je prolazio u istoriji okupator, fašista i njihov sluga.

  3. Ponašanje Prištine je za svaku osudu i nedopustivo je što niko nije osudio njihovo bahato ponašanje.

  4. Jel to tesite sebe kada kazete..Srbija je bila u tezoj situaciji od danasnje..Nije bila..de fakto je stvorena nova drzava,svodelo se to nama ili ne..i dr fakto ste potpisali briselski sporazum. Sta hocete sad? Da pravite tenzije? Da od Srba sa severa pravite Palestince? S vremena na vreme da Srbi ginu i budu ranjavani da bi neki Marko imao kancelariju? To hocete?

  5. Administrator se ocigledno licno slaze sa svim ovim rusofilskim trabunjanjem. Moj komentar, koji nikoga ne vredja se ne objavi, ali se zato svako nesuvislo pro-rusko trucanje pojavi na sajtu. Interesantno, ja sam uvek mislio da je poenta u razmeni misljenja, a ne u preslikavanju zidnih novina u osnovnoj skoli. Bas sam naivan.

  6. Siguran sam da svi vi koji zahfvaljuju Rusiji znaju da su Rusi bili na Kosovo u okviru KFOR-a za kratko vreme od nemogucnosti opstanaka i nisu imali nekog interesa napustili Kosovo sada po neki put deklatativno stanu na sranu Srbije sto Srbija nece imati neku veliku vajdu
    Veoma sam srecan sto Ruse imate za aleata blago vama

  7. Priština mora da malo počne zaista sarađuje sa Rusijom. SAD, države Kvinte moraju da počnu da razgovaraju sa Rusijom. Priština mora da prihvati Srbe. Vreme je da se SAD malo odstupe od KIM, ali više uključi Srbije verujem da će oba naroda živeti kako treba i bez svađa.

  8. Rusija nam pruža podršku oko vitalnog nacionalnog interesa što je svakako značajno.

  9. Podrška Rusije nam je od velikog značaja po pitanju zaštine nacionalnih interesa na KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.