Đurović: Sprečeno učešće kosovske delegacije

Ostavite komentar


  1. koliko se secam mi smo se obavezali da ne sabotiramo Kosovo u evropskim integracijama. Ovde cemo dobiti jos jedanu opomenu jer ne postujemo briselski sporazum.

  2. KiM je deo Srbije i konsultacije po pitanju svih memoranduma, sporazuma, ugovora,….moraju da postoje !

  3. Rezon "spreceno ucessce kosovske delegacije u Parlamentarnoj skupstini Saveta Evrope" je za maloumne gradjane Srbije i za one kojima je totalno "ispran mozak".
    U Savetu Evrope je preko 90 % posto drzava vec priznalo nezavisnu drzavu Kosovo.
    Slicno je uradio i Milosevic kada je potpisao kapitulaciju Srbije nad Kosovom, jula meseca 1999 god u Kumanovu. Kraj price sa nezavisnom drzavom Kosovom. Nejasno je kome SPS, "umiveni" radikali SNS i ostali "patrioti" prodaju zavrsenu pricu o Kosovu kada su upravo oni dali najveci doprinos da Kosovo bude nezavisna drzava i juzni sused Srbiji. Ako se ide po sistemu da "komsiji crkne krava" onda Srbiji nije mesto u Evropi nego u neke imaginarne evro-azijske i evro-africke asocijacije.

  4. Svaka im cast, nije se lako izboriti u uslovima kada Kosovo ima podrsku zemalja poput Velike Britanije i Danske.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 6

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.