Dobrica Veselinović pozvan na odsluženje kazne zatvora

Ostavite komentar


  1. List DANAS svakako ne iznosi pravu istinu jer je apsolutno nemoguće da i nakon plaćene kazne za neki prekršaj,osuđeni ipak bude upućen u zatvor.Odgovorno tvrdim da ovde neko laže i iskreno se nadam da će seto razjasniti.

    1. Kazete da odgovorno tvrdite. A ja Vas pitam – cime to odgovarate za navedenu tvrdnju, g. Bot(u)?

      1. Napravio covek savrsen logicki sistem u kome korupcija ne postoji. Sve se radi kako treba i sa pravim razlogom. 8 Miliona ljudi na svetu je nepogresivo a nisi ni znao 😉

    2. Kako mozete odgovorno da tvrdite , kad nema vaseg imena, ni vasih podataka? Lepo je odgovorno tvrditi kad nema posledica.

  2. A zasto ne moze nanoznica pa da sedi u kuci ? Jednog dana sve te sudije prvo na detektore lazi pa procesuirati i dozuvotno lustrirati.

    1. Nema čovek sreće, nije sin Željka Mitrovića, pa da dobije nanogicu.Uvek ima mesta u zatvoru za političke zatvorenike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.