Dodik: I za Republiku Srpsku isti tretman kao za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Kakav isti tretman Kosova i RS? Ko je priznao RS kao nezavisnu državu?USA,Kanada,GB,Francuska,Italija,Nemačka,Australija…?!Ne priznaje vas ni Srbija.Samo se ti nadaj i pali publiku!

    1. @Carnegie Endowment for International Peace

      Niko nije priznao kao nezavisnu ni tu albansku tvorevinu na Kosovu, svima, pa i glavnim sponzorima je jasno da je to sve samo ne nezavisna i suverena drzava. Jasno je to i mnogim Albancima, osim onima sa jeftinijim kartama kao i pateticnim srbofobnim izigravacima vecih Albanaca od Albanaca.

      1. @Niko nije priznao kosovsku nezavisnost osim Afganistana,Kostarike,USA,Francuske,Albanije,Turske,GB,Australije,Senegala,Nemačke,Letonije,Estonije,Italije,Danske,Luksemburga,Perua,Belgije,Poljske,Švajcarske,Austrije,Irske,Holandije,Švedske,Islanda,Slovenije,Finske,Japana,Kanade,Mađarske,Hrvatske,Bugarske,Monaka,Lihtenštajna,Južne Koreje,Norveške,Litvanije,San Marina,Češke,Kolumbije,Portugala,Crne Gore…Koliko država je priznalo nezavisnost RS? Nije ni Srbija!

      2. Koliko država članica UN je priznalo nezavisno Kosovo? I mačići progledaju nakon deset dana,a vi nećete nikada!

        1. @Carnegie Endowment for International Peace
          Da se radi o stvarnoj nezavisnoj dzravi, pravno i na svaki drugi nacin utemeljenoj, onda bi bila na spisku clanica UN-a, Saveta Evrope, OEBS-a, Interpol-a. UNESCO-a itd. Ali, posto nije, nije ni na spisku. Dzaba histerises.

  2. Tako je Predsedniče Republike Srpske. Pitanje Kosova i Metohije rešavati istovremeno sa pitanjem i statusom Republike Srpske. EU i Evropa hoće silom da reši pitanje Albanaca na Balkanu na štetu i uporno izbegava rešenje pitanja Srba u bivšoj SFRJ….

    1. Znaci opet rat? E bi ga, jos se nismo ni od onog opametili, a Mile priziva novi.

  3. Dodik je gurnuo prst u oko i „drugosrbijancima“ i lazno patriotskoj vlasti.

  4. ovaj čovek je velika opasnost za srpski narod… nešto poput šešelja nekad…
    rs nema nikakve veze za kosovom i metohijom (ne kosovom) to su dve stvari…
    bih će ostati resondetre svih ratova na ovim prostorima… na našu žalost i ns radost velikih sila

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.