Dodik: Mešanje u stvari Srbije

Ostavite komentar


  1. Niko više nije uradio za samostalnost Republike Srpske od gospodina Izetbegovića. Svojim permanentnim "čačkanjem" u najbolnije rane, stalno podseća Srbe u Bosni i Hercegovini da im se crno piše ako im Bakir i sarajevska "kampanela" odredjuju životna pravila. Mislim da je za jedinstvo srpskog naroda u BiH, kada su neke stvari u pitanju, daleko korisniji Bakir nego Mile Dodik. Ipak, iza ovakvih njegovih pretnji stoje isti oni svetski centri moći koji su inicirali i dozvolili pogrom na Kosovu i Metohiji, kada je popaljen najveći broj srpskih svetinja i proteran veliki deo Srba sa tog područja. Srbi moraju da budu jako oprezni, jedinstveni i spremni na sve. Prekookeanski "Kiklop", očito gubi nerve jer oseća da mu vreme izmiče. Bakir mora da pomogne "bratu" Haradinaju i Tačiju. Ovaj gest sa "priznavanjem Kosova", mnogo me podseća na posetu Alije Izetbegovića Americi, posle čega je odustao od već dogovorenog "Kutiljerovog plana". Šta se posle dešavalo, znamo svi, kao što svi, takodje, znamo, da su za taj "vizionarski potez" SAD i Alije Izetbegovića odgovarali i osudjivani, uglavnom, Srbi u Haškom tribunalu?! Takozvano "Zločinačko udruženje" još uvek funkcioniše preko svojih marioneta u Evropi i na Balkanu.

  2. M. Mladenovic kaze da B. Izetbegovic nekom "preti". Neka pogleda ceo interview i neka se uveri sam. Valjda ce vise verovati svojim ocima i usima umesto Dodiku. Dakle, B.I. je rekao da se "nada" da ce BiH nekad priznati Kosovo, ali je pre toga jasno rekao da ce to biti moguce jedino ako se postigne konsenzus sva tri naroda, tj. ako Srbi pristanu na to. U protivnom, od prizanja nema nista. Vise nego jasno i glasno, sta je tu sporno, posebno sto je hrvatski clan PBiH Dragan Covic vise puta rekao potpuno istu stvar, tj. do prizanja ce doci samo ako se postigne konsenzus. Simptomaticno je sto na te Coviceve skoro identicne izjave Dodik i Srbi nisu uopste reagovali……..bas se pitam zasto je to tako?

  3. Samo nas ti nemoj braniti,molim te.
    Od tvojih odbrana,nama sve gore a tebi sve bolje.
    Ko je tu patriota a ko zrtva?G.Izetbegovic govori ono sto mu trenutno odgovara i na to ne treba obracati mnogo paznje,posto on odlucuje koliko i ti.
    Stalan pokusaj da nas zavadite idiotlucima iz 90-tih od kojih smo mi sve jadniji a vi iz tzv.elite sve bogatiji.Vidim sve je sinhronizovano:tvoja odbrana,prezidentova zabrinutost…Zato:svi na izbore,neka bude igara bez granica!

  4. Od kada se UDEDINJIO,Na,IMANJIMA,,Po SLIČNIM,,ZASLUGAMA,,Gubernatora iz Bajčetinu, I,Odobrenju,i potporom pobratima mu,,lidera,,, OVAJ SE buzda latifundijski IZ LAKTAŠA,Baš,MNOGO BRINE,O,,SRBIJI TOLIKO Da će k,o ,,zahavalu, DA POŠILJE I KARAVENE,,GLASAČA,, Za,,IZBORE,,I VOĐU,,,,SPASITELJA NACIJE,.I doslednu,odbranu OBOSTRANIH,, Stečenih,zasluga,u,ničim izazvanom ratu,,,.I ,Liderstvo,I kakvo nema nijedna Civilizovana zemlja, ,Dok IM,,RAJA,, JOŠ UVEK,,drži,,zavidno,zadnje mesto u EU, A,srBski dvojac,lideriše,.Specifična ,Skupina svetotrojanacq s obe strene Drine, INKLUZIRANAn u NACIONALNE,,ĆUPOVE,,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.