Dojče vele: Steže li se obruč oko Vučića?

Ostavite komentar


  1. Sarmantno ste predstavili portparola SNS Klacara kao „analiticara“. On se, kao i uvek, potrudio i uspeo da izbegne i najmanju kritiku vlasti. Ali je energicno prorekao propaat opozicionih protesta. Pride, odbacio i mogucnost novih izbora, a sve u skladu sa nalogom iz Centrale.
    Vojnik partije!

  2. Po ko zna koji put privlači mi pažnju komentar Klačara iz CESIDa. Ova organizacija i on lično već su se legitimisali kao podržavaoci ovog režima u Srbiji, ne uvažavajući činjenice, naprotiv prećutkujući ih. Baš ćemo da vidimo ko će srušiti Vučića, slobodni, besni građani ili korumpitrani zapadni političari, koji ga godinama održavaju na vlasti. Kao što su godinama širili priču da se nije narod sam podigao 27 marta 41 nego su oni to orgnizovali.
    Pa kako baš u Beogradu da organizuju, a ne u Budimpešti, Bukureštu, Sofiji..
    Pamtimo!

  3. Svi ovi problemi su razotkrili, poput lesinara strvinu, jednu-jedinu stvar a to je da je Vucic potpuno nemocan i nesposoban da resi bilo sta i jedino sta zeli, moze i voljan je da uradi a to je da stane pred kamere one televizije i pocne sa svojom projekcijom neprijatelja i patriota. U tome je jedino ostao dosledan od samog pocetka, da deli srbe na dobre i lose.

  4. Da možda ste u pravu?
    23 godine smo proćerdali čekajući 6 oktobar generacije su potrebne da proćerdaju život da bi živeli normalno.
    E koliko smo naivni pa verujemo političarima.

  5. „On podseća da istraživanja javnog mnjenja ukazuju da se Kosovo ove godine ponovo penje na listi prioriteta građana Srbije“. To govori koliko su gradjani Srbije podlozni manipulaciji i zive u mitovim i proslosti.

  6. Zločinačko udruženje,zvano SNS(satanska napast Srbije) neće se lako predati.

  7. Bar se nesto desava. Dosta se gluposti progutao. Da vidi vlast da je narodu puklo pred ocima.

  8. Nama u zakonu treba da stoji da moramo da ih menjamo na 5 godina.

  9. Bez sankcija se narod srbije nece opametiti , kad bude nemao da kupi hleb onda ce se opametiti , pa neka mu rusi daju pomoc i penzije .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.