Dolazak državnog vrha u KZB na jugu Srbije

Ostavite komentar


  1. Hoćemo opet sutra da slušamo o tome kako smo toliko moćni da nećemo opet ništa da uradimo? Jedini kome još može da priča bajke je sopstveno biračko telo. Ne kažem da mu veruju, ali ovi sa Zapada ga više ni ne slušaju.

  2. Dolazak državnog vrha u KZB na jugu Srbije , uopste ne predstavlja „pojacane mere bezbednosti“. Naprotiv.

  3. Понављам већ много пута изречену реченицу. Где год је Г-дин Вучић као политичар и његова политичка дружина штитили и бранили Србе (Хрватска, Сарајево, Косово..) ту су Срби неповратно пострадали и изгубили територије, животе, имовину, достојанство… Да ли имате имало образа, моралности, стида Господо „заштиници Србаˮ???

    1. Бошко Београд:A šta je sa onim Srbima koje su branili Đilas, Jeremić i Tadić.Oni su dovedeni da žive kao obični bednici.

      1. Поштовани потписан као „Дринаˮ, не заборавите да је политичка србокрадљива, грамзива, глупава булумента из деведесетих у којој су учествовали као млади јастребови и Г-дин Дачић, и Г-дина Вучић, Г-дин Вулин… на најглупљи и погубан начин увукла свеколико Српство у ратове које су све до реда изгубили правећи тако беднике, бескућнике, избеглице од Срба у Хрватској у Сарајеву, на Косову. Врхунац беде и уништења свеколиког Српства из тог времена је била највећа инфлација у историји човечанства, гориво за аутомобиле се продавало по улицама .. Господа Ђинђић, Тадић, Ђилас… је нису произвели већ су довели до нормализованог стања у Србији.

  4. da kada oni na sednici vlade izglasaju odluku o formiranju vojske Kosova, vi na vanrednoj sednici NSRS, u skladu sa Ustavom Srbije, proglasite tu odluku ništavnom?! Čemu šetkanje uz granicu? Do kada će ministar vojni da beži od odela i oblači se u neke uniforme, što ministar sebi ne bi smeo da dozvoli? Zar ne može svoj dečački san da sanja dalje od objektiva kamera i ne blamira nas?

  5. Smešni do bola. Akcije kao deca u zabavištu. I to nam vodi politiku i život, sramno.

    1. Под вођством Г-дин Вучића и његове популистичке политике, Србија нема подршке најјаче војне, економске, дипломатске силе САД и осталих западних сила и због тога не може никако да било где заштити Србе па ни на Косову. Најбоље би било да отвори са Турцима или Уједињеним Арапским Емиратима фабрику белих застава
      која је прихваћена као обичајно и уговорно међународно ратно право са циљем безусловне предаје пртивнику, уместо .што глумата и продаје популистичку маглу свеколиком Српству.

  6. Ima li u srpskoj vladi nekoga da mu je poreklo bar tri generacije čisto srpsko? Ili smo zavisni od dođoša koji se samo za sebe sekiraju? Srbija nema mozak!

    1. Takvi su već odavno pobegli od ovih povampirenih .
      Zato vode ubistvenu politiku do Srbije razni Miloševići, Šešelji, Vučići……

    2. Ej, ti Ex face, ti bi malo srpsku vladu etnicki, genetski i ko zna kako jos da procistis?! Svestan li si svoje nesvesti?! Do kog kolena to preporucujes? Treceg, petog… Nista ne bi dobio tim poslom. Naprotiv…

  7. Neće Vučić nikada da digne ruke od Kosova , on je svestan koliko ono znači njegovom narodu .

    1. On može samo da bleji i gleda. Da je bio pametan i 2012 aplicirao za članstvo u NATO, ovo današnje formiranje vojske se ne bi dogodilo.

  8. Politika koju vodi Aleksandar Vučić je jako odgovorna a vojska Srbije spremna u svakom trenutku da zaštiti svoj narod.

  9. Aleksandar Vucic je sprem i sposoban covek da pregovorima resi sve probleme, ali za pregovore su potrebne 2 strane.

  10. Nije mala stvar da predsednik drzave drzi sastanak u zoni kopnene bezbednosti. Samim tim daje veliku podrsku Srbima na Kosovu i Metohiji.

  11. Pripadnicima Vojske Srbije u KZB ce znaciti poseta predsednika i znace da je Srbija i narod uz njih.

  12. Ovo su ljudi koji će ako zateba za odbranu našeg naroda stajati u prvim redovima vojske i to narod jasno vidi i podržava!

  13. VK ne može da se formira jer nije po Ustavu RS, i nije po Rezoluciji 1244 UN.Srbija konačno ima predsednika koji može da pomogne našem narodu na KiM.

  14. Samo ozbiljnim pristupom i zalaganjem mogu se resiti ozbiljni problemi. Bitno je da budemo prisutni na KiM.

  15. PREDSEDNIČE SRBIMA PONOVO KAŽEŠ ZA REZOLUCIJU 1244 KFOR MORA DA RAZORUŽA SVE FORMACIJE NA KOSOVU. TO TI TREBA DA KAŽEŠ TRAMPU I DA TRAŽIŠ DA O TOME RASPRAVLJA SAVET BEZBEDNOSTI. ZA TRAMPA NE VAŽE MEĐUNARODNO PRAVO I PRAVDA. ISPRSI SE POZOVI AMERIČKOG AMBASADORA I KAŽI MU SVOJ STAV.

  16. Vlada Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem vodi promišljenu i mudru politiku koja Srbe na KiM neće dovesti u neku tešku situaciju, međutim Priština po svaku cenu želi da ostvari svoje ciljeve uz pomoć Amerike, što znatno komplikuje ionako tešku situaciju po narod na KiM.

  17. Čitam predhodne kometare i pitam se da li njihovi autori se prave da ne znaju ili stvarno ne znaju položaj Srbije u vezi Kosovskog problema?

  18. Srbija nece dozvoliti da se nasi gradjani na KiM proteruju sa svojih ognjista!Formiranje vojske direktno je krsenje rezolucije. Ocekujemo da reakcije pojedinih drzava nateraju Pristinu da povuce ovu odluku.

  19. Srbija se bori da mirnim putem pronadjemo kompromisno resenje za obe strane, dok albanska strana svakim danom inicira da izazove sukob sa Srbijom. Ovo formiranje vojkse, jos jedna je u nizu provokacija, koji pristinski pijuni sprovode u delo po naredjenju jacih sila.

  20. Cak ni formiranjem vojske, iako direktno krse rezoluciju, nece uspeti da nas isprovociraju. Njihova vojska nema ka kome da bude uperena, jer Srbija nece sukobe, vec mir.

  21. Србија је уз свој народ на КиМ. Ово са „војском“ забава за међународну заједницу.

  22. Сећам се добро радикалске „заклетве“: Где су свпске земље ту су свпски вадикали. Карлобаг-Карловац-Огулин-Вировитица. Толике жртве, на све стране, због криминалне политике. Чему ово „јуначење“ Вучића? Можда носи Теслино тајно оружје?Да је било неке памети, није се смело ратовати. Поготово 1999. Златно доба ко не живи тај није био жив. Ееее.

  23. Kakav marketinski potez namenjen nepismenom delu Srbije koji jedino guta ovakve stvari i podrzava ovog tipa koji je na mestu Vrhovnog komandanta

  24. Moramo biti spremni,da zastitimo nas narod na KIM.Poruke koje nam Albanci upucuju,nisu ni malo prijateljski nastrojene,po nas narod.

  25. Potrebna je izuzetno razumna i hladnokrvna politika kako bi se izbegli potezi koji bi doveli do toga da Priština povuče poteze koji bi direktno ugrozili živote naših ljudi.

  26. Mi cemo se truditi da do novih incidenata ne dolazi, jer nam je bezbednost naseg naroda najbitnija.

  27. Albanci bi trebali da se spuste na zemlju povukui se i pocnu normalno da se ponasaju.Za obostrano dobro i nastavak dijaloga.

  28. Pruzamo pomoc i podršku nasem narodu na KiM. Necemo dozvoliti da ih neko ponizava i zlostavlja.

  29. Uzdam se u zdrav razum našeg rukovodstva koje, za razliku od albanaca, nije ničim provociralo drugu stranu. Verujem u mir iako je situacija teška

  30. Kada će više da prođe ovo ludilo. Samo da ostane mirno i da ne ginu deca!!! Verujem da će dobro pobediti zlo

  31. Ти војници су на најтежим и најризичнијим положајима!

  32. Najbitnije je da se sacuva mir i da nas narod ne mora bespotrebno da gine. Mada da bi se sacuvao mir obe strane moraju da budu za to. A SAD ne mogu sa Srbijom vise kao sto su pre mogle kako su htele.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.