Dolazak predsedničkih kandidata

Ostavite komentar


  1. Ja sam misljenja da opozicija treba da bojkotuje i predsednicke izbore. Kada je bal neka je maskenbal.

    1. A šta misliš da neće? Pa šta će oni sa 2% podrške? Pa na predsedničkim izborima Vučić će ih ošišati kao ovce. Kao onaj „diktator“ sa N. Zelanda što je osvojio 92%… A, da N.Z. nije diktatorska država, a toliko je bogata da je EU moli da im se priključi, ali oni nemaju SzS (Sve za Sebe).

    2. U pravu si !
      Zašto da uludo troše novac i vreme kada se unapred zna da ne mogu ništa da postignu.

  2. Analiza lepo kaže, u prevodu, da je opozicija koja je bila SZS, a sad je neka krnja ujedinjena opozicija pukla i da nemaju rešenje kojim bi pobedili politiku Vučića. Nemaju rešenje, jer nemaju politiku, nemaju rezultate i nemaju ništa zapravo.

    1. Nisi u pravu !
      Iza sebe imaju rezultate ali loše i zato i prolaze kako prolaze.
      Kako su posejali sada tako i žanju.

    1. Zašto ste mi obrisali komentar. Jel zabranjeno napisati Boris Malagurski?

  3. Opozicioni pajaci ne mogu da pariraju Aleksandru Vucicu i njegovim rezultatima.

  4. Opozicione perjanice sve sami lopov do lopova. Takvi bi ponovo na vlast? Nikada.

  5. Sve su to, zajedno sa Vučićem, najobičniji politički dripci. Treba nam nova razvojna filozofija. Ja znam više takvih. Ali preferiram M. B.

  6. Ujedinjena ili neujedinjena opozicija ne moze cak ni cenzus na izborima da predje.

  7. Kako opozicija koja ne može da se dogovori u svojim redovima kako će nastupiti, može zadobiti podršku naroda?

  8. Na aktuelnoj sceni opozicije ne postoji adekvatan kandidat protiv Vučića. Narod sigurno neće dati podršku nekome ko je već izneverio poverenje u prošlosti.

  9. Danas na političkoj sceni Srbije nema nikog ko bi mogao uspešno da parira Vučiću, a kamoli da ga pobedi na predsedničkim izborima kao protiv kandidat (da su izbori i on da se kandiduje)

  10. Svi su oni, sa Tadićem i Đilasom na čelu imali i te kako šanse u prošlosti da se dokažu. I šta su uradili za ovu zemlju? Ništa.

    1. Pa, oni su se i dokazali, samo ne u oblastima za koje su bili zaduženi, već su ostvarili ličnu korist.

  11. Niko pri zdravom razumu neće uzeti ovu opoziciju za ozbiljno. Uzalud se trude da budu opozicija.

  12. Opozicija ima jedan problem, svi njeni lideri za sobom vucu rep. Sve dok oni budu vodili glavnu rec, narod ih nece glasati.

  13. Imenjace LJUBISA molim te dami odgovoris koliku platu imas , kao dopisniclan SNS , UNAPRED HVALA

  14. Smuti pa prospi !
    Trenutno ja ne vidim koga bi opozicija mogla da kandiduje a da bude ozbiljan protivkandidat Vučiću.
    Možda će neko ozbiljan dobiti značajniju podršku ali će to svakako biti premalo za smenu Aleksandra Vučića.

  15. Kao što su pričali o bojkotu, tako sada i pričaju o predseničkim izborima, jer moraju nekako da privuku pažnju javnosti.

  16. Opozicija ako nastavi sa izbegavanjem izlaska na izbore i suočavanja sa istinom onda će to je sad već svima jasno apsolutno nestati sa političke scene.

  17. Samo neki novi lider opozicije koji će piti inteligentniji od Vučića će moći da očekuje neki pomak što se tiče opozicionog opstanka na političkoj sceni Srbije.

  18. Ove izbore nije trebalo bojkotovati jer bi opozicija kakva takva neke opstine osvojila i zadrzala i usla ni u parlament sto znaci da bi dobila i finansijska sredstva za dalju politicku borbu. Kako ce sada reci DS da placa ono najosnovnije reco komunalije za odbore po Srbiji?? Napravili su katastrofalan potez bojkotom i vucicu dali svu vlast u Srbiji i u mestima koja on na njegovim izborima nije mogao da osvoji 9-10 godina!Predsednicke izbore treba bojkotovati jer onda izlaznost manja od 50% ima smisla. Ali ocigledno da ne zele da bojkotuju predsednicke izbore jer ocigledno postoji namera pre svega Djilasa da uzme mesto gradonacelnika i to pokazuje da ni on ne misli na narod vec na svoju fotelju. Tamo gde nije mogao da izadje na crtu on bojkotuje a sada posto poto hoce da izadje na izbore!Pa ko je onda ovde stvarna opozicija??

  19. Teško da će opozicija imati zajedničkog kandičkog predsedničkog kandidata, jer ne mogu da se slože oko osnovnih stvari.

  20. To se desilo jedino u Sloveniji,gde je favorizovani Kucan izgubio od potpuno nepoznatog kandidata Drnovseka.Ali Slovenci ne dozvoljavaju za razliku od nas da neko ko misli na sebe i svoje istomisljenike a ne na narod pobedi.Uostalom oni su tim izborom raskrstili sa ostacima komunizma.Za Srbiju je to isto toliko moguce kao nas odlazak na Mars.

  21. Nemaju sanse realno ni malo, ne mogu ni da se priblize pa i kad bi se kandidovao bilo ko iz SNSa a ne Vucic, velika je to vojska, osam godina se radilo na tome, 700,000 ljudi u stranci, tako da, ko ne shvati da gleda sebe, moze zivot da provede u menjanju okoline i sistema..

  22. „firer“ se sprda, uveo je konje u parlament kao Kaligula. Dokle ce narod da tolerice njegovo ludilo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.