Dragan Đilas odgovara predsedniku: Aleksandre Vučiću, otišao si u Davos i svi tamo gledaju u tebe jer si pokrao izbore i napravio Sneška

Ostavite komentar


  1. Bravo,majstore !!! A sad,napred botovi !!! Neko se usudio da uđe u vaš atar !!! Ne može nekažnjeno da se pohvali Đilas !!!

  2. Miloševićev Ministar propagandista potiskuje svoju paniku glumom i bezglavim trčanjem po govornicama kako bi naivni verovali da nešto radi…

  3. Eh, kad bi se više bavio pravljenjem sneška a manje politikom, gde bi nam bio kraj, da nije tako blizu.
    Lepo što je podetinjio, ako jeste, možda razvije i neka normalna ljudska osećanja.

  4. Otići u Davos da bi pravio Sneška koliko neozljnosti a šta drugo da radi kada Srbiju a i njega niko ne uvažava samo troši i zadužuje ovaj narod koje nema ni da jede

  5. A ko je dotičnog uopšte zvao u Davos?! Domaće zadatke – naređenja mogu i mejlom da mu pošalju.

  6. Meni je izgledalo da su ga gledali radoznalo,sta ce da ponudi na prodaju od srpskih dobara,kao recimo litijum,i kako ce da prihvati ukidanje dinara na KiM tj realizaciju Franko Dojc plana.

  7. Noćenje tokom ove nedelje košta preko 5000 CHF.
    A naša delegacija je vrlo brojna i ostaje više dana, pa tražite račune u originalu….

  8. Bravo za Đilasa ! Primedba je za 5 plus. Veliki uvek iz daljine salje ekskluzivne vesti kojih oni sa malo više razuma stide. Ali te vesti su za njegove glasače koje iskreno žalim. Kaze jedna moja vršnjakinja „srce bi mu dala „. A izgleda tako bedno da bi joj trbalo udeliti. Jadna,nije bolje ni zaslužjla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.