Dragan Đilas: Vučić se vratio u radikale

Ostavite komentar


  1. SADA CES DOBITI ODGOVOR NARODA BICE NARODE POKRALI NAS NISAM GLASAC VUCICA ALI NI DOSA ZBOG KOGA SAM NAPUSTIJO ZEMLJU

  2. … уједдињене демократе против уједињених радикала.

  3. Nikada nije ni napustao radikale! Menjao je samo sakoe. Vuk dlaku menja, ali cud nikada!

  4. Vučić nije nikada ni izašao iz radikala.
    Štaviše , on se još više radikalizovao, jer za drugo i ne zna. Demokratija je za njega velika nepoznanica.

  5. Dragan Đilas: Vučić se vratio u radikale

    Vučić nikada nije ni napustao radikale, jednom radikal uvek radikal !

  6. Gospodine Djilas, nije demokratija populizam. Pokažite da umete da mislite izvan bratsko-stranačkih okvira i imate moj glas.

  7. Драгане грешка. Тај никад није напуштао крадикале. 12 година гледамо копију шешеља. Залагање за Европу је био лош покушај да превари неког у Србији. Ко га није провалио од 1993. године, тај није ни за..ништа.

  8. Opozicione stranke i lideri bi bili mnogo uspešniji u svom delovanju kada bi prihvatili dve osnovne činjenice: a) ovo nisu devedesete i ne pokušavajte da napravite „reprizu“, b) od EU nećete dobiti onu vrstu aktivne podrške koju priželjkujete. Kada to prihvate kao polaznu osnovu sve će im biti mnogo jasnije i lakše.

  9. Reči da se Vučić vratio u radikale trebalo je da bude neka uvreda, kritika, upozorenje građanima. Realno to je samo dodatni dobar politički marketing za Vučića, jer najveći broj birača nema ništa protiv da se SNS vrati malo svojim radikalskim korenima.

  10. A zar je ikada i odlazio? Što bi rekli neki pametni ljudi:“ Odelo si promenio, al ista si ti bitanga“!

  11. Đile Mani se tračeva iznesi program i skupljaj potpise a na izborima će presuditi građani pa kako nam bog da.

  12. Кад је он и отишао од радикала? Лажно представљање не рачунамо!

  13. Vratio ? On je oduvek bio jedan radikal, ostao je radikalni radikal koji radikalno uništava Srbiju.

  14. Nazalost Srbija bira koga ce da zadovolji, anglosaksonske fasiste ili ove domace. Pravog sopstvenog puta ovde nema.

  15. Ma koji Radikali, to je samo jedna oveca familija koju je Seselj privatizovao i svi ti clanovi na celu sa Vjericom su samo poslusne sluge, koje po „Naredbi Alaj Causa“ ce nastaviti da vodi negov SIN Aleksandar, nezamenjljivi „gost“ u Mericevoj nazovi TV. Srbija, samo tuga, beda i nesposobnost. Sto se tice Vucica, samo maska mu je bila Tomina Partija, on se ni jednog momenta nije odvajao od „sveznajuceg i neustrasivog“ silom ovencanog“ Seselj Vojislava. Ono Dr i prof imaju samo dokazano sposobni intelektualci, a siledjijama, to je samo puista zelja….

  16. SNS i SRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pa to je jedno te isto. Reujedinjenje je samo pokazatelj da je Vucicev strah od gubitka izbora dostigao vrhunac.. Srbiji jos samo to nedostaje za potpunu propast.

  17. Bolji su radikali neprodaju kosovo ko ti i nezale se evropi na svoju zemlju sta su ti sad krivi radikali

  18. Dragi djido sve si u pravu i vuk je 90ih godina govorio teci će krv srbi nisu vjerovali i ti im govoriš oni ne veruju vraća se 41 i 91 godina

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.