Dragan Đilas: Vučić se vratio u radikale 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Zajednički izlazak na izbore naprednjaka i radikala najavljen na skupu u Hrtkovcima dokaz je konačnog Vučićevog povratka radikalskoj politici uvreda, mržnje, nasilja i izolacije koju je pokušao da sakrije u proteklih deset godina izjavio je Dragan Đilas i dodao da je strah od gubitka vlasti i dolaska pravde toliki da je Vučić otrčao u zagrljaj Šešelju za koga je tvrdio da pokušava da ga likvidira.

Kako se dodaje u saopštenju SSP, Đilas navodi da se Šešelj nije promenio i učlanio u Srpsku naprednu stranku nego se Vučić vratio u radikale da ponovo zajedno političkim protivnicima crtaju mete na leđima u kojima završe meci, koriste kriminalce da prebijaju neistomišljenike, isteruju decu iz vrtića, gase medije i ugrožavaju Univerzitet.

„Jedino normalno bi bilo da se svi zajedno sjedine u Srpsku radikalnu stranku, da Vučića izaberu za predsednika, Šešelja za počasnog predsednika a Toma Nikolić da ne bude ništa“, kazao je Đilas.

Prema njegovim rečima, kada god su Šešelj i Vučić bili na vlasti živeli smo u strahu i neizvesnosti, izolovani i posvađani sa svetom. Kada god su Šeselj i Vučić donosili odluke iza njih su ostajale uplakane majke, crne marame i krvave košulje.

Đilas je naglasio da kada god su radikali vladali Srbija je nazadovala i zaključio da je Vučič samo u jednoj stvari u pravu, ovo jesu odlučujući izbori jer građani biraju između ujedinjenih radikala i normalnosti koju su nam oteli, biraju između njihove ružne prošlosti i naše budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari