Dragan Dobrašinović: Referendum o ustavnim promenama je čištilište za opoziciju

Predsednik novoformiranog političkog pokreta Uspravna Srbija za Danas

Ostavite komentar


  1. Vi se šalite gospodine. Osim diskfalifikacija i tapije na istinu u vidu isključivosti, imate li još neki argument? Naravno da grešite i u mišljenju, ali bogme, utisak je da ste zalutali u politiku.

  2. Potpuno ste u pravu gospodine, nadajmo se da će biti još takvih komentara, i da će narod napokon shvatiti šta im vlast podmeće za glasanje toj izmeni ustava su dalekosežne posledice

  3. @Jovan, hajde probudite se molim vas, jos nije kasno, a ako do sada niste ili necete da shvatite to je vas problem ali kada porastete kazace vam se samo. Ziveli

  4. Poštujem svako mišljenje, videćemo koliko će glasova imati oni koji učestvuju u ovoj farsi od referenduma, organizovanog od nelegalne i nelegitimne, prevarantske vlasti.

  5. Srbija će postati normalno političko društvo kad ode u istoriju naopako shvatanje da je uloga opozicije da uvek i po svaku cenu bude kočničar i kontra svake inicijative vlasti. Krenite od sebe, dragi čitaoci: da li bi vi uzimali za ozbiljno takvog čoveka, koji uvek i u svakoj prilici teži da se istakne isključivo pljuvanjem i kontriranjem ama baš svemu? Ili bi ga, što je verovatnije, izbegavali u širokom luku.

    Konkretno ovaj referendum: svi pravnici, sudije, struka kako volite da ih zovete, i u Srbiji imiz Evrope, ali svi redom govore da je izmena i opravdana i neophodna i korektna sa stručne strane. Pa onda čemu ovo oponiranje kontra sveta i razuma? Šta gubite ako javno i otvoreno podržite dobru stvar?

  6. Pravo cistiliste je udruzena opozicija i njena odluka. Ili si clan udruzene opozicije ili nisi opozicija. Jasno ko dan, jer inace SNS ostaje na vlasti. Kad pobedite delite se, pre toga nema podela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.