Dragišić: Interes Rusije u Srbiji je sukob

Moskva bi se protivila i eventualnoj odluci Beograda da odobri posmatrački status Kosova u UN, tvrde diplomatski izvori i sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Jedno je sigurno da sve velike sile žele da imaju interese u malim državama.

  2. Ови ставови господина Драгишића су, за мене, разочаравајући и наопаки! Не намеће се Русија Србији на силу да јој направи штету! Ми морамо да се држимо Русије која је ипак велика и јака јер нас Америка и ЕУ убијају, уништавају! Уперили су на Србију сво своје зло и хистерију која траје више од 20 година, а и целог прошлог века! Колико су нас пута бомбардовали? Отимају нам део државе да би преко нас успешније уништавали Русију! Шта Русија кога дира? Кога Русија окупира? А Америка? Разбуцала је цео свет! И за то је крива Русија?

  3. Dragisic je potpuno u pravu. Necemo niciju pomoc, sami treba da prihvatimo cinjenice i prihvatimo realnost.Nemojte ukljucivati Rusiju, setimo se Avganistana, Sirije…

  4. Ranije su rusi bugare „bacali u vatru“ da bi pokazali da se brinu o svojoj
    pravoslavnoj braci van Rusije. Posto je danas Bugarska clanica EU i NATO-alijanse, njeno mesto „bacanja u vatru“ je sada pripalo Srbiji.

  5. „Професоре“, ваше писаније личи на „истину“. Слажем се. Слажем се, али не могу да схватим „професора“ који, на овакав начин, српском народу, објашњава ситуацију тј. процес. Учитељ, наставник, а поготову прави професор, за свако стање или процес (било физика, математика, социологија, економија…), објашњава узимајући у обзир све факторе који утичу на стање или процес. И, наравно последице, резултате. Где је интерес САД? Ви не стависте ни тачку а камоли реч о Олуји, бомбардовању Босне, бомбардовању Србије , Црне Горе, отварање Бонстила… „Професоре“, испаде да Америка нема никакве интересе на Балкану. Све ово је одрадила вођена хуманом и демократском навиком, жртвајући Србе. Зам да вас није срамота, јер такав сте „професор“. Не секирајте се, ми се стидимо уместо вас.

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 7

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.