Dragomir Anđelković: Bolje imati zamrznuti konflikt, nego kapitulaciju

Ostavite komentar


  1. O sveukupnim baljezgarenjima ovog čoveka neću i nemam vremena da trošim. Medjutim njegov stav da je „bolje i zamrznuti konflikt nego nekakvu kapitulaciju“ govori sve o njemu ko čoveku. Pa dobro BRE dragomire andjelkoviću, sitna dušo, tebi je važnija vlastita guzica danas nego život svog unuka sutra. Šta sitna duša tu nema duše.

  2. Dragomir Anđelković: Bolje imati zamrznuti konflikt, nego kapitulaciju

    A NAJBOLJE je priznati Kosovo i vise nemas nikakvih problema !
    Osim toga moja komsinica „baba Rada“ ionako ne vidi nikakvu razliku izmedju PRIZNANJA Kosova i „zamrznutog konflikta“ koji OSIM sto otezava zivot Srbima na Kosovu i primorava ih da „zive u strahu“ ionako NICEMU NE SLUZI !
    Koja je razlika pita se dalje moja komsinica „baba Rada“ izmedju „odmrzavanja konflikta“ i „napada Srbije na nepriznato Kosovo“ i „agresije Srbije na priznato Kosovo“ ?
    Rusije je kaze dalje moja komsinica „baba Rada“ priznala Ukrajinu kao nezavisnu drzavu a „onda je napala kao da je nikada nije ni priznala“, kao da je samo „odmrznula konflikt“ !
    Ali kaze dalje moja komsinica „baba Rada“ da ona nece tu da se mesa, hvala Bogu Srbija ima toliko „dobrih analiticara“ da bi kaze „njojzino mesanje u njI’ov pos’o“, izazvalo samo jos vise „pometnje“ kod „simpatizera aktuelne vlasti“ i kod „lidera drzavotvornih patriotskih stranaka u Srbiji“ a ona to ne zeli !

  3. Zamrznuti konflikt ima smisla da se kupi vreme do boljeg rešenja. Ali koje je to bolje rešenje?
    Celo Kosovo bez Albanaca? Celo Kosovo sa Albancima? Podela Kosova sa ili bez razmene teritorija? Razmena stanovništva?
    Šta je od toga realno, a šta prihvatljivo?
    I najbitnije pitanje, da li je vredno izgubljenog vremena? Ko će uneti zastavu pobede na Kosovo kada nam mladi odlaze jer im je njihov život i blagostanje bitnije od teritorije na kojoj nikada neće ni živeti.

  4. Sanjam. Ovu pesmu pevaju od 2000 neki srbi! Magarac pojede vuk a on još, daj Bože da sanjam. Bili su u vladu srbski špijuni, ali nisu više niti če ikad vratiti. Zato, neka mu reci neko ovom čoveku i sličnim njemu DOBRO JUTRO, sat je 07:30…

  5. Ovo odugovlačenje kojem je Zapad pribegao, služi isključivo kupovini vremena dok Srbi dole ne izumru, ali i dok ne naoružaju Albance do zuba, da budu Srbiji ono što je Ukrajina trebala da bude Rusiji.

    Srbija treba da ih razvali sada, dok su slabiji, a ne sutra, kad budu jači, ili prejaki.

    Ako za to treba savez sa Rusima, ili Kinezima – pa neka bude tako! Daj odmah jednu bazu u Niš, jednu u Sombor!

    Bolje tako nego da se pravim da mi je prijatelj ovaj koji me maltretira, krade, i kara mi ženu.

  6. Nema od toga NIŠTA, njegova exelencija Hill upravo TO nikako neće dozvoliti, dakle prvo zaokruživanje državnosti Kosova, rastanak sa rusima, uklanjanje Dodika (minorizacija značaja RS u BiH) i konačno ulazak u NATO, posle toga AV može da se ukloni !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.