Državni sekretar SAD iduće nedelje u Srednjoj i Istočnoj Evropi, tema i krhka situacija na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno zasto su toliko zapeli za Srbija u EU, Srbija da udje u EU, pa da udje i udje , kao sto je juce govorio ekselencija Amerike gospodin Godfri u jednoj TV emisiji , pa polako sa EU , ima vremena , o tome treba dobro raymisliti isto kao sto i oni razmisljaju . Nego mene interesuje, kada se malo bolje razmisli, zasto je Hrvatska dobila drzavu , pa posmatrajuci danas sve dogadjaje i ako se ima u vidu da je svo zlo krenulo bas odatle , secam se kako se Spegelj naoruzavao i davao uputstva sta jos spraga treba uraditi Srbima u Hrvatskoj pa posle ide slika Loncar sa vozikanjem camcima sa Genserom , dolazim do toga da su oni dobili drzavu kao nagradu zato sto su bli genocidni prema Pravoslavcima Srbima i sada u ovom ratu kao i u proslom Drugom svetskom ratu . Treba videti po cemu su to zasluzili da dobiju drzavu a Srbiju jos razbucavaju i gle , od strane onih koji su poceli sa podrzavljanjem Hrvatske , pa kada se vidi od koga to dolazi onda se pitam da li ti takvi danas treba uopste da ucestvuju u sadasnjem odredjivanju teritorija ma kako dobro stajali ekonomski pri tome ne mislim na Hrvatsku .

  2. A onda ide i trud za podrzavljenje i druge drzave koja bi bila dupla drzava koja vec postoji na prostoru Evrope , da li i oni dobijaju to isto jer su vadili bubrege, roznjace, krv, srca , poluzivim ljudima , Srbima. Istrazivacko novinarstvo treba da stavi ove teme na dnevni red , zasto se stvaraju drzave zasnovane na krvi drugih naroda .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.