DS: Država da izjednači privatnu i državnu lekarsku praksu

Ostavite komentar

  1. Kakva budalastina od izjave. Ili covek nema pojma kako stvari stoje ili tendenciozno obmanjuje. Pa u privatnim ordinacijama dodatno naplacuju sve analize i preglede vezane za kovid i ako imate dodatno privatno zdravstveno osiguranje (ono najjeftinije i najsire prisutno). Realni scenario u slucaju izjednacavanja je dalji skok cena privatnog lecenja uopste. I naravno dalje propadanje drzavnog zdravstvenog sistema. Umesto da se zagovara ulaganje u drzavno zdravstvo i omoguci realno besplatno lecenje svima, zagovara se opet placanje privatnicima iz drzavne kase.

Ostavite komentar

Politika

Vuletić: Obeležavanje Oluje u Novom Sadu dokaz je da i dalje živimo u devedsetim 10

Vuletić: Obeležavanje Oluje u Novom Sadu dokaz je da i dalje živimo u devedsetim

Današnja manifestacija u Novom Sadu, nažalost, još je jedna manipulacija žrtvama politike Miloševića i Šešelja. Još jedno udaljavanje od perspektive za mlade, primitivno obraćanje susedima uz preteće tonove koji su garancija da ćemo i dalje živeti zarobljeni u politici 90-ih tj. produženoj ratnoj atmosferi. Kako drugačije opisati govore Patrijarha, Dodika i Aleksandra Vučića”, kaže za Danas Zoran Vuletić, predsednik Građanskog demokratskog foruma.

Naslovna strana

5. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.