DS: Usvajanje izmena Zakona o političkim strankama omogućilo bi njihovo ukidanje

Ostavite komentar


  1. U Srbiji je registrovano previše malih političkih stranaka (koje ne mogu ni preći cenzus) kako bi se srvorio lažni utisak vladavine demokratskih načela, a u osnovi cilj vladajućih struktura je da se one zloupotrebe u izbornom procesu. Iz tog razloga največi broj njih treba ukinuti i svesti ih na maksimum četiri ili pet. Takodje je krajnje neophodno doneti novi izborni zakon koji bi bio u skladu sa pravilima koja se primenjuju u EU.

  2. Kada završe sa političkim strankama, sledi novi potez: Erdoganizacija Srbije!

  3. Mnogo bolje bi bilo da ste juće došli na javnu raspravu, na sve to su upozorili predstavnici drugih poiltičkih organizacija i OCD. Naši komentari obavezuju nadležno ministarstv od odgovori, a vaša promocija u Danasu ne, To je ono zbog čega je DS propala.
    predstavnica OCD

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.