Dušan Janjić: Sporazum koji je potpisan ne znači nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


    1. Mislim da je pre nesporazum u tvojoj glavi botovskoj.

      1. Citar:Dušan Janjić: Sporazum koji je potpisan ne znači nezavisnost Kosova
        Komentar: To je istina. Ali, isto tako je istina i ona druga polovina: sporazum BG i PR znaci da dviju drzava, sa dobijenu pomoc od SAD, obavezuju se da grade svaki na svoju teritoriju infrastrukturu i ekonomske potenciale. Konektiranje ovih nadogradjene sistema jednim sa drugim ce biti tek kad jedni drugi priznaju drzavnost. Inace nema konektiranje i funkcionalnost. SAD ne voli da pogresno investira. BG nema taj luks da onemoguci funkcionalnost zbog inata. Jeg argumenti su na strani Kosova: Kosovo nije nikad bip deo ove aktuelne drzave Srbije (model 2006).

  1. Znači priznanje. Ako vi sada raspamećenom narodu u Srbiji uspete da poturite priču o nekakvom ekonomskom sporazumu u interedu građana Srbije, zaista zaslužujete prezir, gađenje i potpunu osudu. Ovo je potuljeno priznanje. Poklon fela Srbije. To mogu da učine najgodi ljudi njene istorije. Sram vas sve bilo redom.

  2. Srbija je podrzala da Izrael prizna nezavisnu drzavu Kosovo ili takozvanu nezavisnu takozvanu drzavu takozvano kosovo…….

  3. Kao sto Grenel rece da je ugovor potpisan izmedju dve drzave, Srbije i Kosova. Amerika citaj Tramp je samo svedok da je potpisano. Ako to nije priznanje Kosova od strane Srbije ne znam sta je. Botovi naucite da citate novine.

  4. Čitaš informer i danas i shvatiš da su to braća od iste majke a različitog oca koji su tu da vas žedne prenesu preko reke. Poturice xxı veka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.