Dve decenije od prvih otmica na Kosovu

Ostavite komentar


  1. U bombardovanju Sarajeva poginulo je 11.000 ljudi, zena i dece. Seca li se neko toga? Secate li se genocida koji ste napravili. Pominjete li neki od preko pet stotina koncentracionih logora smrti? Ne, vi znate samo za otmice na Kosovu.

    1. Koliko je Srba ubijeno za vreme II svetskog rata ili za vreme I svetskog rata? Koliko je tada bilo logora za Srbe? Bosnjaci, Hrvati ili Albanci nisu imali logore? Koliko je Srba CIVILA ubijeno u BiH, u tom istom Sarajevu, Hrvatskoj ili na Kosovu? Dosta vise tog tvog licemerja i tih vecito istih komentara. Toliko si ogranicen da si u stanju da smislis samo ova tri komentara koje ponavljas na svakih par dana? Zar to nije pateticno i otuzno? Srbi bi morali jos jako puno zlocina da pocine da bi se izjednacili sa komsijama ili sa nekima koji su pokusavali da okupiraju Srbiju. Tako da…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.