Dveri: Korupcija u vrhu SNS

Ostavite komentar


  1. Zar je moguće da toliko zavidite trenutnoj vlasti da tako morate da izmišljate?

  2. Do sad smo shvatili da vam je jedini cilj da ocrnite SNS makar se služili lažima, ali vodite računa ispadate smešni.

  3. Evo ga ovaj. Ko nam je našao da priča o korupciji i poštenju. E čega ćemo se sve naslušati.

  4. Нема ништа у том закону спорну. Милион пута је Ана Брнабић објаснила да овај закон подстиче рад локалних самоуправа, и да локална самоуправа сама може да привлачи стране инвестиције као и да омогући бољи живот грађана Србије. Закон о лаклним самоуправама донеће развој општина свих у Србији.

  5. Ako vec ima dokaze, zasto se onda ne obrati nadleznim institucijama? Ovo je jos jedan Obradovicev pokusaj medijske manipulacije.

  6. Zasto Obradovic optuzuje SNS za postupke koje vode celnici RTSa,oni su nezavisni i mogu da rade sta im je volja??.

  7. E baš je velika tragedija što je prenos obustavljen, kao da je nešto moglo da se propusti…poštedeli su nas lupetanja pojedinih opozicionih poslanika.

  8. Ko o čemu Obradović o izbornoj krađi, a on je najviše sumnjiv kako je uopšte prešao cenzus i ušao u parlament. Bolje mu je da ćuti na tu temu.

  9. Politički je smešan g.Obradović, kao da je pao sa Marsa, priča o napradnjacima i urednicima RTS i to povezuje, a to nikako nema veze jedni sa drugima.

  10. Politički laik i neznalica, priča nebuloze, pitam se kako neko tako politički nepismen može da nam udje u parlament?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.