Dveri: Poziv Srbima da učestvuju na kosovskim izborima novo kršenje Ustava

Ostavite komentar


  1. Gde piše u Ustavu da je Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija strana država.
    Nigde
    Srbi izlaze na izbore koje organizuje Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija u skladu sa potpisanim sporazumom iz Rambujea kojom je KiM data suštinska autonomija ali ostaje kao teritorija SRJugoslavije

    Dveri ustvari krše ustav jer defakot priznaju „državu kosovo“ što nije ništa čudno za Obradovića koji je totalni politički diletant.

    DA li Obradović zamišlja da bi bili izbori „legitimni“ da on uleti sa testerašima i on vodi izbore u autonomoj pokrajini Kosovo i Metohija kao što je to radio Miloševićev „aparthejd“ devedesetih?

      1. Nema smisla nazivati Obradovića fašistom, on je samo bibliotekar koji je čitao ne samo pogrešne knjige, nego ništa nije naučio ni iz ionih koje je pročitao. To se zove dielntatizam a ne fašizam.

    1. U ustavu zaista ne pise da je KiM drazava kao I sto ne pise da su moguce carine, recimo. Sto se tice diletantizma treba biti oprezan iz jednostavnog razloga sto se ne moze neko tako etiketirati pogotovu ne ako kaze da se izlaskom daje legitimitet sto je potpuno tacno. U suprotnom je diletantizam I tosto SzS bojkotuje izbore iz poznatih razloga. Toliko o diletantizmu.

    2. Pa.gospodine pitaj dole sta pise na glasacki.listic izbori za rep kosova toliko.od mene.pozdrav sa rep.kosovo.

  2. Dokle ce Danas dopustati fasisticke govore mrznje Boska Obradovica kao nesto normalno?Kako mu u isto vreme ne smeta pozivanje njegovih koalicionih drugara za Trajkovicku i Rasica?

  3. Jel to znači da Dveri nepodržavaju Radu Trajković na kosovskim izborima? Nemoj da te čuje Đilas, pošto je on podržava!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.