Dveri pozvale na protest 15. maja zbog zakona o istopolnim zajednicama

Ostavite komentar


    1. Zar vam se ne čini da ima mnogo ozbiljnijih razloga zbog kojih bi u ovom trenutku trebalo da pozovete ljude na protest, ako već nije za sve kasno. Ozbiljno mi se čini da ste jako poželja opopzicija vlasti. Konačno, mogli bi ste ove ljude da ostavite na miru i da dalje ne raspirujete mržnju.

    2. Bez mene.
      Upravo sam na portalu Nova pročitao užasnu vest iz Hrvatske: dvoipogodišnja devojčica je preminula zbog zlostavljanja u porodici. Drugim rečima, zbog teškog prebijanja.
      Nešto razmišljam, da to je nesrećno dete imalo gej roditelje koji ga iskreno vole, danas bi sigurno bilo živo i srećno.
      OK, gej osobe su, još uvek, većini ljudi ovde neprihvatljive iz nekakvih moralnih(?), verskih i ko zna još kojih razloga, pa su im zato neprihvatljive i kao roditelji. Iako ne podržavam taj stav, mogu da ga razumem.
      Ali zašto niko ne posmatra stvar iz ugla dece? Zašto se niko ne pita da li je za dete bolje da ima ima gej roditelje, nego da odrasta bez roditelja ili uz roditelje psihopate, narkose ili alkose koji ga zlostavljaju?

  1. Vazi Gari…!! A jel tacno u podne…ili…okvirno…pa ko kada dodje…i prodje…??

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.