Dveri predlažu da dijalog u ime opozicije vode nestranački stručnjaci

Ostavite komentar


  1. Da bi do dijaloga sa vladajucim rezimom doslo, prvo opozicija mora da se dogovori izmedju sebe, a koliko vidimo to je za njih nemoguca misija…

    1. Kad si rušio i provaljivao išao si prvi a sad oćeš da se kriješ iza nestranačke ličnosti.

  2. Možda tako i nešto uradite, mislim sa nestranačkim stručnjacima, jer vi – stranački nestručnjaci ne možete ama baš ništa!

  3. More jel se ovo opet, po ko zna koji put razbijena, opozicija ujedinjuje? Samo još da nadju oko koga, i oko čega hoće da pregovaraju i dogovaraju, i možda uspeju do izbora…Ali onih 2150.godine.

  4. Da bi do dijaloga sa vladajucim rezimom doslo, prvo opozicija mora da se dogovori izmedju sebe, a koliko vidimo to je za njih nemoguca misija…

  5. Prelevic se iskompromitovao jos za vreme Djindjica i ne treba ga predlagati.

  6. Neka nam Boško objasni kojim metodom odabira izabrati te ljude, a da se svi slože, i kako dokazati da su oni zaista apolitični.

  7. Opet Boško i njegove glupe ideje. Voli čovek vlast, a ne shvata da je za njega i njegovu kombi stranku dolazak na vlast misaona imenica.

  8. Ali koja nestranacka licnost bi predstavljala opoziciju kada znaju ko je opozicija u nasoj zemlji?

  9. Ovi iz opozicije stvarno vise ne znaju sta zele. Jedan dan jedno, drugi dan drugo…izgubljeni totalno.

  10. Ko god da vodi pregovore vama cenzusa nema, jer narod zna koliko ste poverenje zasluzili.

  11. Prvo kakva „genijalna“ Boškova ideja, drugo kakva opozicija? Koga da predstavljaju kad opozicija ne može da se složi ni za šta?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.