Dveri: SNS spremila lažne birače za izbore u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Skoro nesto gluplje nisam procitao.
    Vucic pomaze Milu tako sto ga svakodnevno satanizuje u svim svojim medijama, plus opozicioni mediji koji rade isto to.
    Izgleda ruje preko svojih satrapa opet spremaju neki drzavni udar u CG nakon izbora.

    1. To što huškaju masu na Mila je zbog mase, da bi je zaglupljivali. Mora neko da igra ulogu neprijatelja srpskoga naroda. Oba režima su mafijaška što ih čini idealnim partnerima. Ne govorim da je ova informacija tačna, samo je naivno isključiti olako tu mogućnost.

  2. Da li iko više veruje političarima na reč, bez pružanja dokaza? Ne mislim tu samo na Obradovića, već i na Vučića, Đilasa ili bilo koga drugog. Kada sam bio mlađi, glasao sam na osnovu nekog obećanja i nade, a sada bih samo na osnovu dela. Valjda zato i ne glasam.

  3. Cim se iz taka jave tri bota za redom to je pouzdan znak da je Obradovic dobio tacne informacije. Najposle kome nije bilo jasno da se sprema karavani glasaca otvaranjem granica, vazdusne linije Nis Tivat, zeleznickog sapbracaja. Treba samo postaviti posmatrace i skriveno snimati. Narocito autobuse sa sendvic glasacima. I opozicija ovde i tamo u Crnoj Gori. POtpisujem ovaj tekst od prvog slova do tacke. Tacka.

      1. Ma malo je i 3000 hiljade a ne 300.Gde bas taj broj.?Da nece opet neka zavera vezana za taj broj.?

  4. Nisam ni malo iznenađen ovim podacima. Taj bolesnik bi, ako treba prodao i mamu i tatu i batu i decu samo da bi ostao na nedodirljivom vrhu i tako izbegao zagarantovani pad sa svim posledicama: odgovornost i dugogodišnja robija. Smrtna kazna je ipak ukinuta u ovoj jadnoj zemlji tako da će ova pomahnitala spodoba ipak preživeti svoju skoru propast!!! Ukratko: FUJ!

    1. Djoko, da je diktatura u Srbiji, ti bi, zbog ovakvog teksta, već vadio krompir u Padinjaku i proveravao da li je zreo.

  5. Ove Dveri su jos ludje od Vucica.Samo sto Vucic radi za sebe,a oni za SPC.

  6. Ovi su i Šojića prevazišli!!! Evo zbog čega opozicija u Srbiji je užasno slaba.. zbog ovakvih apsurdnih saopštenja i svojeglavih jednoprocentbih liderčića koji su uvrteli sebi u glavu da su bogom dani, da kao nesto rade za Srbiju..Glupost nevidjena!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.