Džozef: Svaka čast Lavrovu za poljubac smrti za “Open Balkan”

Vučićeva inicijativa ima za cilj da iskoristi ekonomsku veličinu Srbije za političku prednost - bez političkih ograničenja ili vrednosti EU, ocenjuje ugledni profesor na Univerzitetu Džons Hopkins u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Da,pitajte Ukrajinu, do 24 feb Amerika je bila glavni vojni saveznik i naoruzavac, evo kako je prosla, do poslednjeg ukrajinca pa zelenskog

  2. Srbija stalno o dominaciji nad drugim narodima. I sada Otvoreni Balkan u prevodu velika Srbija. Kako reče Đilas- „Srbija je uvek između demokratije i nacionalizma birala nacionalizam“. Očito nema leka za Srbiju.

  3. U vremenu relativizacija svega i svačega, i „ugledni profesor“ može svako da bude.

  4. Teško nama Srbima kad jedan Profesor Američki drži predavanja o Balkanu a nema pojma. Čovek lupa ko prozor na promaji dum, dum.

  5. Kako li je tek Americi kad Srbija predstvalja opasnost za svakog manjeg od sebe!?

  6. U kom univerzumu je to Dzozef „ugledni profesor“? Danas se zahvaljujuci ISM/SD valja u blatu.

  7. Ako se nevaram,Amerika je takodje jedan on najjvećih partnera Balkana,Eu,država bliskog istoka,jel to znači da će Amerika napasti ove države?
    Pitam za druga

  8. Ko li se sve usudjuje da komentarise Balkan?! Amerika bi trebala da se, sto nas narod kaze, „pokrije usima i cuti“. Toliko su zla svetu naneli da bi trebali ici pognutih glava dok postoje. A i u Evropi ima mnogo slicnih.

  9. Ne znam zasto objavjujete ovakve gluposti vraca pogadjaca? Sacekajmo da vidimo sta ce biti kada Rusi zavrse sa Ukrajinom, opet ce oni cile mile sa zemljom koja se ne sme izolovati, niti moze. Ovo su glasovi ocajnika koji su shvatili da nisu na ovoj zemlji mali bogovi, za mnoge stvari treba pitati i druge, cak i male.

  10. Jos jedan „strucnjak“ sa Hopkinsa koji se razume u situaciju na Balkanu u rangu famozne Marice. Neverovatno da I.S.Mihovilovic i njeni iz centrale misle da mogu Srbima da „prodaju“ Dzozefa kao nekog kredibilnog „strucnjaka“ ili Servera ili nekog od ostalih botova formatiranih na Hopkinsu. Danas da se sto pre vrati novinarstvu i preskoci ovo smesno spinovanje i propagandisanje.

  11. Profesor na istom univerzitetu na kome se školovala i pok. Medlin Olbrajt. Ima i isti rečnik – pretnja koja dolazi od Srbije. Dakle, stav zasnovan na ideologiji, ne na činjenicama.

  12. Open balkan sluzi za zamlacivanje gradjana balkana, političara iz EU i kao potvrda da Srbija sledi Evropske vrednosti.

  13. Srbija je verovatno pretnja i Americi. Ovaj treba da dođe da živi ovde 20 – 30 godina, pa onda da priča o Balkanu, a ne da prosipa američku politiku i širi tenzije i netrpeljivost.

  14. Ovaj čovjek je otjelotvorenje antisrpskog zla. Za njega su Srbi krivi za sve probleme na Balkanu, a Rusi za sve probleme u svijetu.

  15. Čini mi se da ima malo više preterivanja u osudi svega što stigne iz Rusije.

  16. Verujem vam na rec da je ugledni profesor. Ali verujte vi meni da ni dzozef nije razumeo sta je hteo da kaze….

  17. Jeste! Srbija, Rusija i Kina- najveća opasnost po zapad i njegove „demokratske vrednosti“.

  18. Uvaženi profesor ima jednostrani pristup navedenom pitanju.Veruje (profesor) daje svaka ideja, osim onih koje stižu iz SAD, ili Engl. Ili EU, ništavna ili opasna po susede ili ceo zapani – imeprjalni svet.
    Unesite u Vaša promišljanja samo delić one,pogubne istorije koju je Zapad nametnuo Srbima i balkanskim narodima u 20. i ,opet u 21.veku.Odmaknite se od podnožja planine.Videćete i bolje i dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.