Džozef za RSE: Ključ za stabilizaciju BiH i rešavanje pitanja Kosova kod Vučića

Ostavite komentar


  1. Bilo bi dobro da napravite novu rubriku pod nazivom „svaki dan po jedan albanski lobista“ i da tamo objavljujete pamflete raznih dzozefa, vilsona i slicnih.

    1. Треба им издајник да заврши њихове пропале послове.
      Нека га воде код њих,ако је толико добар.

    1. Napredak u cemu i ka cemu?! Covece, ili si lud ili glup-pa jesu li Amerikaci drpili Meksiku onolike teritorije i Francuskoj uzeli Lujzijanu, zato da bi nazadovali, ili napredovali?

  2. Srbija je uvek bila za dijalog sa Prištinom, ali uvek za dogovor trebaju dve strane.

  3. Jedno pitanje-zbog cega, dragi covece, nestabilost predstavlja vracanje potpunog srpskog suvereniteta u pokrajinu i vase prosto objasnjenje Albancima da ste se dosta svi igrali, a stabilnost predstavlja rasparcavanje Srbije i srpskog etnickog prostora? Ko vam bre daje pravo da tako mislite i planirate? Cevi koje posedujete? E, znate sta – doci ce trenutak kad vas te cevi nece odbraniti od Meksika u Alamu, sto bi ionako bilo pravda… Lose vam je to ‘razmisljanje’, slepo…

    1. kasno ste se vi iz Sluzbe setili Milena da je Kosovo srpsko. Silne decenije ste proveli kupujuci Rilindiju da dokazete da ste Jugosloveni…..pa ako takvi kao vi brane Kosovo nije cudo da je izgubljeno. Neverovatno da prigovarate coveku na zelji za „napretkom Srbije“. Vas napredak Srbije najvise plasi, to je vama anatema. Vi samo znate da funkcionisete u konceptima kao sto su tuga, pogibija, mizerija, patnja.

      1. @Petar Maljevic

        Postajes tragikomican sa tim stokholmskim sindromom, fiksacijom sluzbama, izigravanjem americke podg.ne muvice, rasipanjem „pameti“… Idi radi nesto.

        1. Vi imate opsesiju da Srbija bude sto manja, jadnija, siromasnija….ako bi vam neko rekao danas da li biste zrtvovali jos malo teritorije a da znate da ce Srbija biti pro-ruska do 2100-te godine, vi biste ladno dali Rasku, Vojvodinu. Ma sve. Ma sta do 100-te, da vam neko to garantuje do 2050-te godine..dali biste Zicu, Djurdjeve Stupove….nema sta ne biste dali vi rusofilske patriotske …..sad da nisam rekao sta…

          1. @Petar Maljevic

            Mora da si bio izlozen raznim hemikalijama dok si prao sudje po USA te otuda ovi problemi sa rasudjivanjem ili si prirodno ovakav? Upravo USA komada Srbiju, sponzorise otimanje 15% teritorije, unitarizaciju BiH i ukidanje RS, etnickog ciscenja hrvatske od Srba, drzanja Mila Djukanovica na vlasti i stvaranja novokomponovanog milogorskog identitea, upravo USA stoji iza albanizacije svega na Kosovu pa tako i srpske kulturne i verske bastine koju Srbi imaju na Kosovu. Prosiri malo vidike, mnogo si ogranicen i cisto informativno, iako tesko da ce ti dopreti do „mozga“, ako je neko protiv americkog licemerja i ako kritikuje ovakve americke lobiste, pripadniek Klinton mafije, to ne znaci da je automatski rusofil.

  4. „najjači pol. lider u regionu“? Kako je lako podržavati tudje diktatore i posle 7 god., velika sramota i odvratnost. freedom haus nas je prebacio iz slobodne u neslobodnu zemlju, da ne citiram druga istraživanja

  5. Mora da su jadni Vaši studenti,g. Edvarde,jer im,umesto isgine,oodmećete laž!Zašto bi se jedan narod odrekao 17 odsto svojih teritorija – u ovom slučaju Srbjja svog vekovnog Kosova i Metohije – da bi se na njima stvorila jedna nova država,u ovom slučaju šiptarska,druga po redu na Balkanu,u ovom slučaju na srpskoj zemlji!Trućate gluposti,g Džozef: srpski narod ne da Kosovo,jer je,sve hvaleći Boga,još pri čistoj pameti!

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.