Edi Rama uputio poruku Srbiji povodom dana žalosti

Ostavite komentar


  1. U Srbiji se i danas obelezava godisnjica tvorca teroristickih snaga na ovim prostorima, Josipa Broza, pa sto se ne bi proglasio i dan zalosti za nekim nesretnicima koji su ni sami verovatno nisu znali, za sta stradali.

  2. Odlično je rekao Edi Rama. Srbiju je Vučić ovim događanjima doveo u težak položaj. Slede dani krize.

  3. Ma treba da slavimo pogibije Srba ili jos bolje da slavimo sa Hrvatima oluju. Jel postoji nase ministarstvo spoljsnjih poslovanja da posalje protesnu notu Albaniji?

  4. Gledajte,Beograde,kako covek brani svoje interese.Nece da kaze da su okupatoru ubili Srbe.Da nije tudjinske okupacije,sukoba ne bi ni bilo,jel’ tako.Gledajte komunisti i ucite kako se to radi.Ako niste naucili od Pavelica i Broza.

  5. Čovek je za sve u pravu! Voleo bih da mi imamo jednog takvog predsednika ali nemamo sreće – mi biramo uglavnom ludake.

  6. Најгори могући сигнал који је Вучић послао српском народу је сарадња са Рамом!

  7. 1999 godine teroristi su iz Albanije napadali vojsku Srbije i ugrožavali teritorijalni integritet Srbije a Srbija i dalje ćuti umesto da to kaže i čuje ceo svet jer Vučić pravi karijeru na uništavanje Srbije

  8. Naša vlast se sve više platka oko ovog događaja.Svr bi moglo da prođe da nije ubijen policajac „države “ koju Kvinta podržava a policajac je oličenje vlasti.
    Ovo neće proći bez ozbiljnih posledica i po Vučića i po Srbiju

  9. Jadna Srbija šta je dočekala,dačić sve potpisao sve povučeno sa KiM i sad nam rade to što rade.

  10. Bili ratovi devedesetih i ostalo nešto orožja u narodu.
    Molio bih vas lepo da mi objasnite odakle oružje migranrima na krajnjem severu Srbije.Ovde prangijaju sve u šesnaest.
    U 2023 više mrtvih u Subotici nego na Kosovu.Čija je briga o građanima Srbije u Srbiji? Od koga ovde kupuju oružje?

  11. Šta sam propustio?
    Juče predsednik osudio napada na policiju Kosova, čuo i video na RTSu, sutra dan žalosti zbog ubistva napadača, čiji napad je osudio. Jel to deluje nerazumno?
    Saučešće porodicama nastradalih.

  12. MA taj dan zalosti je zbog fudbala odnosno derbija.Nekako to leglo Vucicu u pravom momentu.

  13. Ramo Ramo a kakve istrage kosovska policija treba da uradi povodom ovog incidena? A povodom prethodnog incidenta a onog pre prethodnog i tako bar 3000 incidenata niste istražili kako treba a sada seješ neku pamet ko šta treba da uradi. Budi srećan, ne traži nesreću.

  14. Šta se ložite bre? Sve je dogovoreno i odvija se po planu a Vučić će da brani Srbe na Kosovu samo rečima kao što je to do sada radio. Diže prašinu i mlati praznu slamu ali ništa konkretno ne predizima niti će preduzeti da reši problem Srba na Kosovu.

  15. Nemojte da osudjujete srbe i Vucica nego lepo da se uradi istraga i da se nadju krivci ali i albanci tj kosovska policija da se smiri i nepravi probleme na severu kosova jedini način je mir

  16. sve komentare podrške, ovom superalbancu, su pisali ili nepismeni srbi ili albanci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.