Edi Rama reagovao na odluku vlade u Prištini o zemljištu manastira Dečani

Ostavite komentar


  1. Da je država Srbija 1997 vratila SPC svih 700 ha sada bi Kurti morao da uknjiži sve a ne samo 24 ha. Dakle Srbija sada duguje SPC 676 ha.

  2. Ključno je da 1997. Milošević, Šešelj, Toma i Vučić nisu manastiru vratili svih 700 hektara… Sad bi se manastiru vraćalo svih 700 hektara, a ne samo 24 hektara. Skupo ovu državu koštaju komunisti, socijalisti i radikali….

  3. Vojvođan
    13. mart 2024. u 15.52
    Ključno je da 1997. Milošević, Šešelj, Toma i Vučić nisu manastiru vratili svih 700 hektara… Sad bi se manastiru vraćalo svih 700 hektara, a ne samo 24 hektara. Skupo ovu državu koštaju komunisti, socijalisti i radikali….

    Crkva nije drzava. Sloba nije bio socijalista (zaista) i niko od njih nije bio komunista. Ovu državu najviše koštaju ovi novo-feudalci

  4. Oduzeli 700 hektara a vraćaju 24!???Bravoooo …opet je pobedila Srbija.Sram vas bilo!!!

  5. Sve je to naš divni vođa potpisao i dogovorio. Kosovo su izdali a Srbiju su prodali i to je nažalost naša realnost.

  6. @Vojvođanin a da nisu možda to uradili komunisti koji su na prvom mestu i uzeli zemlju.

  7. Sve će to biti vraćeno SPC samo polako opet ćete biti manjina na KOSOVU I METOHIJI!!!

  8. Zauzvrat tražiće od Srbije daseneprotivi prijemu Kosova u savet Evrope.
    Potpisano u Ohridskom sporazumu.

  9. Nema od toga mistss.
    Obmanjuju.
    Ameri i zapad .
    Tiha voda breg roni .
    Ko ceka taj i doceka .

  10. Bez tih komunista(uzgred SPS i Milosevic kao jedan od bitnih rusitelja SFRJ nema nikakve veze sa komunizmom)ovo bi bila(sem djelom Vojvodine)jos zaostalija nedodzija.Srbija je jedini kvalitativni skok dozivjela iskljucivo u sastavu SFRJ koja je od 1948 bila dio Zapadnog(razvijenog svijeta) i koja bi da je ostala od davnih dana bila, dio EU i Atlanskog pakta, a ne bi na svojoj teritoriji molila nekakvog Kurtija da formira zajednicu otuznih opstina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.