EP u četvrtak potvrđuje preporuku za viznu liberalizaciju Kosova

Ostavite komentar


    1. Dobro, i šta ćemo sad ?
      Ne razumem komentar. Savijamo kičmu od kraja 80ih ako mene pitaš. . .a sve zbog novca i dugova i nekakvih praznih priča o boljim uslovima za život celokupnog stanovništva u budućnosti.
      A zapravo je stvar u našim glavama, kako se boriti za pravdu, biti dobar domaćin, pristojan i kulturni komšija, biti primer i uzor svima koji te okružuju . Da imaš dostojanstvo, čast, obraz i da ih tvoja dela ne unižavaju i obezvredjuju . Da si dosledan i razuman. Mnogo toga ima pametnijeg o čemu čovek treba da razmišlja.Svi imamo mnogo toga nedovršenog u nama.Radi na sebi , mani se šupljih priča.

  1. Evropska komisija je 18. jula potvrdila da je Kosovo ispunilo sve uslove za viznu liberalizaciju i preporučila Evropskoj uniji ukidanje viza za kosovske građane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.