Eskobar: Mislimo da ima finansijske i organizacione povezanosti između napada u Banjskoj i države Srbije

Ostavite komentar


  1. Srbija nije imala nikakav interes ali Amerika i Albenci da. Kako to da Radoicica nisu ubili? Zasto je samo on nosio sesir?

  2. Srbija da unese u svoj zakon kosovske lične karte, pasoše, carinu… Kad bude SAD to uradio sa Teksasom, Španija sa Katalonijom, GB sa Irskom, severna Italija sa južnom, Grčka ili Turska sa Kiprom…
    Zaboravite tako nešto. Želite sad i građanski rat u Srbiji?
    A da SAD prestane sa pritiskom za priznavanje lažne države???
    Kosovo je okupirana teritorija i Srbi to tako shvataju.

  3. Ne mislimo nego znamo da ima finansijske i organizacione povezanosti izmedju SAD i albanskih separatista i terorista na Kosovu i da to traje decenijama. Sa Albanskim teroristima i ratnim zlocincima u odnosu na koje je Radoicic mala beba.

  4. Kako da nema veze kada je Vučić rekao da neda Radoičić jer mu je to dobar prijatelj. Zašto mu je dao 8 500 000 evra za ćutanje i otkud on na Dedinju. De ima vatre ima i dima.

  5. Мислимо да има неке финансијске и организационе повезаности између експлозије бомбе у фебруару 2001 -ве, када је, у аутобусу Ниш -експреса убијено 13 -оро људи, и државе сад (малим словима), али то детаљно нећемо истражити.

  6. Ja mislim da ima između CIA i Vučića.
    Jer je cela situacija išla na ruku nezavisnosti Kosova. Ni jednom srbinu nije išla na ruku. A dobro svi znamo da na vlasti u Srbiji nisu srbi. Već Vučić Brnabic.
    Nadam se detaljnoj istrazi i procesuiranju. (Neće se desiti jer geopoliticki incident ide na ruku USA hegemona )

  7. Ti misliš a ceo Svet zna da je to istina.Vucic može da laže koliko mu volja,ali nas ne može.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.