EU: Trajno rešenje za Kosovo mora biti održivo

Ostavite komentar


  1. POruka za EU, da ste o ovome razmiljali racionalno i na vreme, ne biste dozvolili da dodje do agresije na Jugoslaviju 1999, a potom i svo nasilje koje se desilo nad Srbima.

    1. Rajko:Agresija na Srbiju bi se desila sve i da je se Beograd i Priština dogovorili o razgraničenju.Cilj je bio da se Srbija oslabi u svakom pogledu.

  2. Trajno rešenje znači moguće, održivo i realistično rešenje prema međunarodnom pravu, a do sad nije bilo po medjunarodnom pravu???pa kad otcepite deo …..tada stupa medjunarodno pravo???

  3. Kako ista da bude odrzivo kada se pregovara sa Albacima koji do sada nista nisu ispunili niti ostvarili od obecanog ili potpisanog.

  4. Tesko resenje sa kojima mogu samo najhrabriji da se uhvate u kostac. Nadamo se trajnom i najboljem scenariju po Srbiju i KiM. Nije lako, ni bezbolno, ali smo i hrabri i odlucni da se suocimo i dodjemo do prihvatljivog resenja.

  5. Evo gde ste pokazali neobavestenost i zaobisli istinu gosin Martin Karlos. Nisu se Taci i Vucic dogovorili da nastave dijalog u septembru nego im je Frederika Mogerini odlozila dalje sastanke do toga meseca. Pokusajte da budete malo pazljiviji adekvatno vasoj visokoj politickoj poziciji na kojoj se nalazite a da vas niko iz drzavnih Parlamenata Evrope nije izabrao.

  6. Tako je! Uz jasne granice, mir imacemo stabilnu drzavu i siguran put ka EU! Samo napred!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.