EU: Visoki političari Srbije i Kosova biće odgovorni za eskalaciju nasilja u regionu

Ostavite komentar


  1. Smatraće se odgovornim …
    To je na ovim prostorima reč koja se ne razume…odgovornost…
    Možete da prihvatite ili ne..

  2. Sta ocekivati od antisrpsko nastrojene EU,EP. Rade na nasem unistenju kao nacije i drzave od 1991 neuzastavjenim tempom.

  3. Kad bi im pretio dozivotno zatvor ili smrtna kazna za potencijalne izgubljene zivote, verovatno bi Balkan bio lepse mesto za zivot.

  4. Prvi septembar se blizi, deca krecu u skolu, treba ih snabdeti knjigama, sveskama, skolskim priborom, rancevima, odecom, obucom. Stize septembar, treba pripremiti zimnicu. Stize septembar poslednji momenat da se obezbedi ogrev, koliko ce nas to kostati….. moze biti belaja. Neko to dobro zna pa muti vodu na sve strane, a narod ko narod…..

  5. Maki Putin on je najodgovorni I njegovi dupe lizci, ja bi poludeo da mije on presednik, budala koja nezna sta je demokratija, obicna vucibatina koja se folira I secikesa I Minhauzen. Proliv

  6. Па се питју зашто су грађани за Русију а против ЕУ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.