Fajon i Bilčik s organizacijom Srbija 21: Potrebno je da građani na izborima imaju bogat izbor ideja

Ostavite komentar


  1. Prvi put sam danas čuo za organizaciju „Srbija 21″(da li je to politička partija,udruženje građana,koalicija,…..) ?U tekstu ne saznah ni ko je čini ni ko je vodio razgovore?I sadašnji saziv Skupštine čine 32 stranke i veći broj samostalnih poslanika,da li će novi saziv premašiti ovu cifru i biti tranparentniji?Vidim da su napadi na Fajon imali uspeha i rezultata;promenila je priču i sišla sa stranica tabloida?

  2. Rekao bih da je ovaj nastup gospođe Čomić u Skupštini samo uvertira za izbore u okviru ove skupine Srbija 21. Ako je i tako, zameram joj što prvo nije istupila iz DSa, a tek onda nastupila u Skupštini. Svojim nastupom dala je demokratski kredibilitet gospodinu Vučiću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.