Faktor plus: Petina građana za vanredne izbore

Ostavite komentar


  1. Pa zar vanredni izbori nisu uvek šansa za opoziciju, a sada se opozicija i njima naklonjeni mediji žestoko trude da izbora ne bude.

  2. činjenica je da sns nema kandidata za predsednika, pa sve više zagovaraju izbore na svim nivoima, nebi li u toj gužvi progurali tomu za predsednika. nije ih briga, što svaki izbori koštaju građane srbije najmanje dve milijarde dinara.

  3. Milorad Stamenković:Prava opozicija uvek želi nove izbore , ne bi li se nekako dočepali vlasti.Naša opozicija sada beži od vanrednih izbora kao đavo od krsta, jer znaju da dva puta u tako kratkom roku ne mogu prevariti građane.

  4. Tek je par dana ova tema u javnosti i dok obiće čitavo biračko telo za izbore će biti onoliko koliko želi Vučić.

  5. Najveći protivnik vanrednih parlamentarnih izbora je opozicija , jer znaju da im je cenzus pod velikim upitnikom.

  6. AV pokusava da zamajava narod pricom o tome da ce do januara "razmisliti" o vanrednim paralamentarnim izborima. Da li ce biti ili nece vanrednih parlamentarnih izbora zavisi od toga da li ce /postena/ ispitivanja javnog mnjenja pokazati da bilo ko da bude kandidat SNS na predsednickim izborima – GUBI izbore protiv UDRUZENE opozicije. U tom slucaju AV bi bio primoran da se kandiduje, sto podrazumeva njegovu ostavku i pad Vlade /cl.16. i 20. Zakona o vladi/.i raspisivanje parlamentarnih izbora. Sada je jasno zasto AV i SNS ne biraju sredstva u napadima na Sasu Jankovica i Vuka Jeremica. Za sta ce se odluciti AV. Verovatno, za sada, na osnovu iskustva koje Srbija ima sa njim, ni on ne zna.

  7. Samo je opozicija protiv izbora, gradjani tek saznaju za tu ideju i dok ih obidje biće više njih za izbore nego onih koji su protiv.

  8. U prevodu: petina Srbije podrzava vodju botova da se izivljava nad svima u zemlji!
    To je ta brojka, izadje 50% i od toga 40% glasa za napredne radikale. Tih 20% ne bih dalje analizirao, ko je tu Maja Preletacevic, ko je tu da bi zavrsio Megadens ili Singiduduk, koga su ucenili secenjem struje ili gladju itd.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.