Faktor plus: U drugom krugu SNS i Jeremić ili Šešelj

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, ko još veruje u ovo? Mora da je velika panika u vlasti, kad svake nedelje pumpaju mišiće ovakvim smešnim istraživanjima.

  2. Svakom normalnom u Srbiji je u startu bilo jasno da Janković nema nikakve šanse da uđe u drugi krug. Svesno ili nesvesno on radi za Vučića. A evo kako. Izbori će biti lažirani. Vučić će dobiti najviđe glasova, a Šešelju će namaknuti onoliko koliko treba da bude drugi i onda će u drugom krugu nadmoćno pobediti Vučić. Da ima malo razuma Janković se ne bi ni kandidovao. U tom slučaju bi Jeremić imao najmanje 30% glasova u prvom krugu.

  3. Jeremic ne treba da udje u drugi krug. On je stranac bez programa kada je Srbija u pitanju. Tip je potpuno neiskren. Znam da ovaj komentar necete objaviti, ali ja kazem samo ono sto mislim.

  4. Dejan Stankovic je apsolutni i totalni proSNS analiticar, verujem da imaju prednost ali nisu takve brojke, uz dobru kampanju moguca je smena sadasnje lose i nedemokratske vlasti.

  5. Ova anketa je 100 % naručena , a ovaj Dejan Vuk Stanković je pristrasni analitičar Velikog Vođe . Narod koji prati političku scenu Srbije odavno je zapazio da je Faktor Plus šarena laža ( anketira 1200 članova SNS-a ) i da objavljuje samo ono što odgovara Velikom Aleku i SNS-radikalima . Čuj , izlaznost bi bila 50 % ? Pa ovo je smešno , to je izlaznost za srećne i uređene države kao što su skandinavske zemlje . U Srbiji gde se svaki dan nižu afere , Savamala , Šareni voz , teror mafijaša po ulicama BGD i NS sa tragičnim ishodom , slika ministra sa Zemunskim klanom , itd., izlaznost će u aprilu biti 60 – 70 % . Dejan Vuk zanemaruje da u Srbiji pola naroda gladuje i nemože da plaća svoje obaveze , da je velika nezaposlenost i da narod većinom radi za 200 – 300 evra , dok se vrh države za ovih 4 – 5 godina obogati debelo , ukratko narod Srbije je gnevan i ozlojeđen . E , to sa velikom izlaznošću , naručioci ankete nevole da čuju , diže im se kosa na glavi , klecaju im kolena . Na kraju , svrha ove ankete je da se eliminiše Saša Janković , da sam odustane , da nepravi AV probleme , a da u trku ispred opozicije uđe Vuk Jeremić , sa kojim će oni postići laganica dogovor . Drugi zadatak ove naručene ankete je da se eliminiše vojvoda Bajčetinac , da mu se , kao , zapuše usta , da ne galami više po medijima , ni on , ni lepa Stanislava Pak . Međutim , vojvoda Toma se neće predati tako lako , voli vlast i privilegije ( a tek Dragica i deca ) i očekuje se vekika borba unutar SNS-radikala , sa poznatim ishodom . Proćiće veseli Bajčetinac kao i njegov prijatelj Velja od Čačka , pa će onda da krenu nove kompromitujuće slike iz političkog života Srbije .

  6. Jeremic ce uci u drugi krug,jer svim silama pokusava da dodje do pobede,ali nadjacace ga najbolji-kandidat sns-a.A Seselj…svi znamo da bi Srbija odmah zaratovala da je on vodi.

  7. Prema istrazivanjima u koja sam imao uvid, u prvom krugu Vucic bi dobio 40.5%, Jankovic je drugi sa
    28% a slede ih Seselj sa 15%, Jeremic sa 10% i td.U drugom krugu Jankovic dobja oko 55% a Vucic 44% glasova.

  8. Jesu li ovih,,famoznih,,1200 ,,ispitanika,svi UJEDNO I ONIH ISTIH OD RANIJIH,,Spontanih,,,i,,pro bono,,,anketa ,,, SA SVIM članovimaA,,VODEĆE GARNITURE,,.ILI SVI neidioti,i kvaziintelektualci,, ,,MOGU Da SE ,,nadaju,,KOMOTNO,,NOVOJ ISTORIJI,SRBIJE, PO SCENARIJU,,SPASIOCA,,.Nacije,,.Ko će DA,, BROJI,,,GLASOVE,da,,ČUVA,, GLASAČKE kutije, I KO ĆE BITI,,NEZAVISNI,, ŠEF,,R.I.K,a, su,,zaboravili,da,,ispitaju,,.Vuče,,Vuče,,bubo lenja,.. Šta Li Spremaš Za Pokolenja…..

  9. Ukoliko sagledamo trenutnu političku situaciju u Srbiji, dolazimo do zaključka da opozicija zaista nema šta da ponudi. Sa kime god da razgovaram, svi su svesni da samo politička homogenost i ujedinjenost može doneti prosperitet i bolju budućnost Srbiji. Niko ne želi Ukrajinski scenario, ili onaj iz Libije, Iraka, Sirije, jer znaju da prevrati i smena vlasti nikome nisu doneli ništa dobro.

  10. Nece bas biti ovako, ako u dijaspori bude onako kako se prica da ce se glasati, a dijaspora ima milion biraca, mahom onih koji ce glasati protiv svih onih koji su doveli do toga da oni budu dijaspora.

  11. @ Nikša . I šta kažeš omladinac iz bot – divizije ? Sa kim si god razgovarao svi srećni i zadovoljni , cveće , pesma na sve strane . Ti mora dečko da si bio u skupštinskom restoranu , gde je sve vrhunsko na jelovniku , a što se tiče plaćanja , skoro za džabaka . A to što pretiš narodu Srbije sa scenarijem iz Libije , Ukrajine , itd . , to ti je dečko kao da plašiš babu sa tvrdim ku….. Upamti Nikša , Srbija je u bedi i očaju , izlazi masovno na izbore i šalje ove tvoje u istoriju .

  12. Vuk Jeremic pre objavljivanja kandidature trebao bi da odgovori na pitanje:"Da li je tacno da je prvi vojni begunac na svetu koji je bio savetnik minisra odbrane svoje zemlje?"

  13. Ma kakav Jeremic i Seselj, sramotno je i spominjati te ljude, oni su pokazali koliki su olosi.

  14. Budimo realni , sve ce biti gotovo vec i prvom krugu ubedljivom pobedom kandidata SNS-a .Sto da se pravimo naivni jos nije pocela prava kampanja a kad krenu optuzbe u krugu Jeremic-Jankovic-Seselj-Obradovic i izadju pikanterije dok se budu borili za to drugo mesto eto glasaca kojima ce se ta cetvorka dodatno ogaditi i glasova za kandidata iz SNS-a.

  15. Da li je ovo Dr Vuk Dejan Stanković zanemario faktor X ,koji je zahvatio Srbiju kao virus,a to je da prepumpana propaganda ima svoj efekat…!!!Rekordne analize pink frekvencije ,će ipak morati da se zabrinu od dejstva tupavih apstinenata ,GSP provijencije će odlučiti,da li glasati za neogebelsiće…!!!

  16. Nešto nije u redu sa društvom koje živi od nerada, lepih priča, sve češćih izbora.i nerealnih rezultata istraživanja. To je jedan prazan balon, prepun je ničega. Ljude sa idejama, talentom, znanjem i željom za rad, što je jedini uslov za napredak celog društva, ismevamo i uklanjamo, a veličamo bezidejne parazite. Niti će Vučić biti kandidat, niti ima pedeset odsto podrške, niti će izlaznost biti tako visoka (47%). Ali, kako vlast živi od marketinga, a ne od realnosti, sve to mora da bude napumpano do maksimuma. U matematici dva i dva su četiri, u politici koliko god hoćemo. A onda puknemo na izborima i još se zblanuto pitamo, kako to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.