Dragan Đilas odgovorio Vučiću: Samo su nam još falsifikati falili

Ostavite komentar


  1. Verujemo cvrsto i zauvek samo jednom i jedinom coveku a to je nas predsednik Aleksandar Vucic koji sve radi najbolje za nas i nasu decu i uvek nadje najbolje resenje da resi sve moguce probleme

  2. A sta se kaze kad imamo falsifikate u opoziciji??
    Pa jedan drugom daju dupli pas vec dugo.
    Provaljeno …

  3. Ne, Vucic se ne plasi falsifikata, nego originala i ovo je sve izvedeno da bi se sve sto se o njemu pojavi proglasilo delom vestacke inteligencije. Ovo je bio timski skec isto kao posle izbora i onog rukovanja.

  4. Nije AV rekavši da se to ne ponovi dao narodu utehu ili bio na strani pvredjenih već je trebao da kazni pošto on odlučuje o svemu pink zabranom što narod zahteva dalje emitovanje i vredjanje. Uz to AV je izričito rekao da neće ispuniti nijedan zahtev naroda sa protesta pa vidite dali je to čovek kome treba verovati, to je psihijatrijski slučaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.