Fila: Podržavam ideju ali ne način podnošenja inicijative da se Miloševiću podigne spomenik

Disonantni tonovi među rukovodećim socijalistima

Ostavite komentar


  1. Bez obzira na ideju i način podnošenja inicijative da se Miloševiću podigne spomenik, treba to učiniti, da civilizovani deo sveta, dakle svi oni koji su vas bombardovali, vide s kim imaju posla i kakva ideologija i dalje vlada u srbiji.

    1. Podizanje spomenika Miloševiću nema veze sa ideologijom koja vlada u Srbiji, niti sa bilo kojim vlastima. „Vreme je majstorsko rešeto“ i ono bez ikakve greške svakoga, sa ovih prostora, postavlja na pravo mesto. Siguran sam da će se Milošević, bez obzira na sve pritiske iz inostranstva ili iz pojedinih krugova u Srbiji, visoko kotirati u svesti većine gradjana Srbije. U poredjenju sa njim svi ostali mu nisu ni do kolena. To što jedan deo gradjana ima odredjene animozitete prema njemu ne znači ništa. Šta za Vas znači „civilizovani svet“??? Da li je to onaj svet, koji je na Srbiju izručio hiljade tona bombi sa osiromašenim uranijumom, a sve u cilju da nas „oslobodi“ Miloševićeve „tiranije“?! Da nas oslobodi „tiranije“ čoveka koji je imao neverovatnu podršku u srpskom narodu? Milošević ne zaslužuje spomenik samo u očima onih koji su u američkim bombama videli slobodu ili neku, kasniju, materijalnu korist. Uostalom neka većina odluči. Valjda je to demokratski.

      1. Hleb nismo mogli da kupimo! Ni mleko. Ni prašak. Fakultetski obrazovani, pošteno radili…

        1. Koliko ja znam sankcije i embargo na uvoz i izvos Srbiji nije uvodio Slobodan Milošević već neki drugi, koji su apsolutno tačno znali kakve će posledice to ostaviti po stanovništvo. Bila im je poznata i činjenica, da će najveći broj srpskih jadnika, koji su gorivo sipali u flaše od kisele vode, za sve te nedaće optuživati Miloševića.

        2. Ako ste fakultetski obrazovani, onda bi se ocekivalo da ste shvatili da nije Milosevic taj zbog koga nismo mogli da kupimo ni hleb, ni mleko, ni prasak… Pre ce biti da su za to zasluzni gore pomenuti „civilizovani“ prijatelji…

      2. Izvinite sto moram da vam kazem-vi ste ili ludi ili se pravite ludi.
        Treca opcija ne postoji….

      3. Molim vas nemojte da insistirate da se pravi javni wc u glavnom gradu. Jedino tako može da završi.
        Još nismo zaboravili… i ne, nisu nam drugi krivi…

  2. Ostsvite nesretnog Slobu da počiva u miru.
    Kad ode ova vlast, oceniće se pošteno šta treba raditi.
    Mrkonjić i Fila – nisu ni dostojni ni kompetentni da daju ovakve predloge!

  3. Veličina čoveka je u praštanju, inflaciju ne mogu da oprostim! Ni da zaboravim. Živi od 3 marke plate, trči na pijacu da ti ne devalviraju te 3 marke, prazne prodavnice, gorivo u flaši od kisele vode….Tužno.

  4. Ima nesto neverovatno kod nas Srba-najvise volimo one koji su nas satrli.Komunjare.

  5. Toma Fila doajen srpske advokature , tako glasi pocetak teksta, zato smo ovde gde jesmo kad su ovakvi doajeni. Na sta si ti spala Srbijo.

  6. Uradite to! Neka svi znaju da niste za Evropu, jer ne delite sa njima isti sistem vrednost. Vi imate iste ideje sa diktatorskim režimima istoka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.