Fondacija „Fridrih Ebert“: Izbori 2020. najsporniji izbori u Srbiji od demokratskih promena

Ostavite komentar


  1. „demokratskih promena“? Koje promene? Vodi se 30 g ista ratna politika (na šretu građana Srbije, a u korist geointeresa Rusjije). Evo 2021 više nemamo medije, mediji su postali sredstvo za „ispiranje mozga“. Mediji su ukinuti da se ne bi moglo postaviti pitanje zašto mi 30 g ratujemo? A nemamo kapaticete za bilo kakvo ratovanje.

  2. Vec je proslo 2,5 meseca od izbora a kao da se nista nije desilo jer nema noce vlade! Znaci, nisu ni bili neophodni usred pandemije kad im vreme nije ali se gazilo preko leseva da se ne doceka jesen jer tek ce sada nastati susa u drzavi Srbiji. A predsednik SNS-a zamajva i svoje partijce i ministarke zavlaceci ih do poslednjeg moguceg dana po Ustavu jer se on eto drzi Ustava pa ce valjda do 20.septembra posle misljenja SAD (4.o.m.) i Rusije da formira novu vladu iz cisto srpskih interesa. Ko ovde ne vidi licemerje slep je kod ociju! Tipicna lopvska politika uz povike; Drste lopova!

  3. Ljudi ovo je bila sami polazna vežba za krađu presudnih izbora 2022.godine ili godinu pre ako ih EU čitaj mutti Angela natera na to. Lagano su mogli razrađivati modele za krađu na izborima jer opozicije zapravo nije ni bilo na ovim izborima…izaslo je bilo svo vlasno repato i kuso…i opet ispod 50 a verovatno prava cifra je ispod 40%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.