Gaši i Filips: Nemačka da utiče na uzajamno priznavanje Prištine i Beograda

Ostavite komentar


  1. Jel’ to Gaši i Filips mole Nemačku da natera KiM da prizna Srbiju?
    Eto mi molimo Nemačku da se ne deranžira sa KiM, ne moraju da nas priznaju, teško ali ćemo preživeti.

  2. Gradovi Beograd i Pristina nemaju nikakve potrebe da se priznaju ili ne. Prestanite sa tim! Radi se o Kosovu i Srbiji, a pregovaraju vlade Srbije o Kosova. Tu nigde nema nikakvih gradova, a ni „dijaloga“. Nego pregovora

    1. Ma ne bre!! Aj’ da pregovaraju Srbija i Sumadija . To mu dodje nekako slicno . Ili Srbija sama sa sobom !!

      1. Tu nema pregovora, već razgovora i eventualnih dogovora.
        Šta ima da se pregovara?!
        Samo zbog toga što se u jednom sitnom delu velikog razdoblja istorijske činjenice da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, našla i okupacija od 20 tak godina vekovnog dela Srbije?
        I zbog toga se ubacuje reč „pregovori“?!?
        Ma daaajte ljudi, budite razumni, ne dajte da vam ispiru mozak.
        Sa narodom koji živi u našoj južnoj pokrajini, Kosovu i Metohiji treba da se razgovara, uredjuje što bolji život i suživot sa drugima, da svi stanovnici bez obzira na nacionalnu pripadnost i versko opredelenje, žive što bolje, ekonomski bogatije, prosperitetnije.. o tome treba da se vode razgovori i i dogovori.
        A ne da nam servirate tu neke priče o nekakvim pregovorima, i priznavanjima.. pih, budalaštine obične!!
        Ako se i ne uspe uskoro( a najviše će to biti zbog takvih budalaština koje su trenutno na na snazi i na strani jakih sila) ništa dogovoriti, dobro, još nije onda sazrelo vreme, treba samo nastaviti i neodustajati od namere da se i dalje razgovara i dogovara sa narodom koji živi u našoj srpskoj južnoj pokrajini Kosovo i Metohija.

    2. Ti si vise dosadan sa tim Srbija-Kosovo. Kosovo je pokrajina Srbije, razgovor vodi vlada RS sa svojom pokrajinom, čiji je glavni grad Priština. Srbiji ne treba da je njena pokrajina prizna.

        1. Da li to znači da su to uradili po zakonu?
          Ili samo zato sto su „najuticajnije“ mi treba da se složimo?
          Mi im ne trwbamo ako he sve po zakonu. A ako im trwbamo to znači da ništa nije po zakonu pa traže da se mi sa time složimo.
          Ono kada vas piraju da li zelite da sudski gonite čoveka koji vas je silovao i oteo vam stan a vi kažete ne zelim, posle toga nema više „predomislio sam se“.
          Znači pitanje je da li hocete da vas neko siluje i uzme vam stan a vi da se složite samo zato sto su se uticajne komšije složile da tako treba.

  3. Naravno da je Merkelova učinila mnogo. I previše. E sad bi htela i priznanje. Pa, hteo je i Hitler pakt sa Srbijom gospodjo. Neće to baš ići tako lako, a ni kako vi želite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.