Glišić povodom pisanja KRIK-a: Da nisam predsednikov saradnik, ne bi me ni spomenuli

Ostavite komentar


  1. Ovo je stvarno strašno da SNS ima takve članove koji će okriviti poštene ljude pa to nema nigde u svetu. Vreme je da SNS zaista mora da se čisti vreme je da pojedinci pomenuti podnesu ostavku.

  2. Svaliti krivicu ni manje ni vise nego na predsednika drzave….dokle smo dosli??

  3. Upravo tako. Da nisu namirisali da si podrska Vucicu, ne bi te ni pomenuli. Ali mafija je spremna na sve. Nece se oni lako predati.

  4. Odakle KRIK-u informacije ove vrste? I kako iznošenje informacija od strane ministra ugrožava istragu i proces, a ovakve informacije su dobrodošle? Stvarno treba biti mnogo glup i poverovati u priču ovog koljača, verovatno već ima dil sa potencijalno novom vlasti- manja kazna, drži se svoje priče i obara rejting vlasti. Narode, oprezno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.