Glišić (SNS): Zanimljivo ponašanje socijalista, moguća prinudna uprava u Šapcu

Ostavite komentar


      1. SPS treba menjati kao koalicionog partnera. Ako vole SRbiju nek je vole kao konstruktivna opozicija. Nisu oni da vladaju odgovorno

    1. Ovaj bot misli da je naj pametniji kao i njegov voda AV.Nije jadan.Nije ni svestan svoje ne svesti.Toliko poznatih i slavnih imena sa Uba a pojavi se ovaka karikatura da ih bruka.

  1. Pa zelenovic bi se i rastao sa foteljom kad biste se vi i vasa partija rastali od falsifikovanih i naknadno ubacivanih glasackih listica i one lopate kojom ste vrsili korekciju glasanja.

    1. U Šabcu je i 2016.godine, kao i 2020.godine, pobedio SNS, samo što je Zelenović ušao u koaliciju, pa tada se dočepao vlasti.

      1. Usao u koaliciju sa koalicionim partnerom iz orethodnog mandata sa kojim je imao vecinu. Sta je tu sporno?

    1. Po meni je mnogo boilja opcija SPAS od SPS,ali videcemo sta ce Vucic odluciti

  2. Izgleda da u Sapcu ne moze drugacije nego prinudna uprava, jer Zelenovic sedi u fotelji i kulira volju gradjana.

  3. Socijaliste zanima samo fotelja i oni su na vlasti od 1945. godine. Vreme je da odu u opoziciju.

  4. Wauuuu,
    ono kad naprednjak govori o „malim diktatorima iz Šapca“.

    A ko je veliki diktator, Glišiću?
    Podsvest je čudo.

  5. Ovaj covek je kljuc svih politickih marifetluka AV. Tako da opozicijo kad pobedite nekada prvo njega pod lampu i saznacete sve za par sati . Mali ce zatvori biti.

  6. Ovaj bot misli da je naj pametniji kao i njegov voda AV.Nije jadan.Nije ni svestan svoje ne svesti.Toliko poznatih i slavnih imena sa Uba a pojavi se ovaka karikatura da ih bruka.

  7. Замислите последњу реченицу овог лакрдијаша!

  8. Treba ponoviti izbore u Sapcu i ko pobedi nek preuzme odgovornost vodjenja gradom.

  9. nije fer da kažnjavate odbore tamo gde niste mogli lopatama da dodajete glasove a da na onim lokalima gde ste krali proglašavate uspešne lokalne odbore. Javnost možete da lažete ali nas u stranci ne.

  10. Iako je načinio manevar, i podneo prijave za nepravilnosti na 28 biračkih mesta, sve sa ciljem da ostane da obori izbore, to mu neće pomoći, Šabčani ga neće.

  11. Treba li bi i iz ostalih stranaka da se ugledaju na ovog coveka, njega sam zapazila jos na proslim izborima, mnogo je radio, r a d i o, da ponesu pobedu , sada je evo svestan da je poslednja pobeda bila radi dva do tri coveka a mozda i samo jednog kome narod koji je izasao na biraliste veruje , ovaj covek ima dobre rezone tipa : nisi se potrudio da dobijes na izborima znaci nisi valjao narodu , ne stranci, vec narodu , i tu na takvoj smeni nema ko da se ljuti , svestan je i da je najveci broj glasova zbog znaci jednog do dva coveka i sada zeli da radi na stranci , sta ce da uradi ostaje da se vidi. Od mene on ima plus, a vama ako se ne dopada komentar kao vasoj rupi u sistemu od juce nemojte ga objaviti . Smatram da svrha komentarisanja nije bljuvanje najnize vrste po bilo kome , niti sluzi za lecenje psihickih bolesnika, vec da se ukaze na nesto sto nije dobro na jedan primeren nacin , i da ne treba biti ruzno ako se pohvali sto jeste dobro, pa kome se svidja neka u svojoj borbi z avlast primeni , kome se ne svidja neka tera i dalje , tu milsim na politicare najmanje me interesuje komnetarisanje tipa glupak, lupa, gde ti je pamet, majmune, orangutane , stoko krezuba, ima ih sijaset , to ne treba Danasu ..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.