Glišić: Svi u SNS su za izbore

Ostavite komentar


  1. Kako se prave blesavi i izvrcu teze. Protesti su izmedju ostalog zbog medijske blokade, a ne zbog izbora. Pod ovakvim uslovima izbori nisu potrebni, samo proglasite pobedu i uzmite šta hocete, ne morate da trosite pare naroda

  2. Izborni uslovi su slični vaterpolo utakmici izmedju krokodila i pingvina,stime što krokodili imaju pravo na 22 zamene u toku utakmice a pingvinima je okačeno sidro oko vrata.

    1. Krle:Pa valjda je opoziciji u korist da se sada ide na vanredne izbore.Međutim oni bi da vlast osvoje na ulici a ne na izborima.

      1. Ma kako da nije. A SNS uzeo sve televizije, medije i 800.000 listica od umrlih osoba. Bas bi bili fer izbori

      2. Nota bene: Pročitati komentar (gore, iznad) komentatora(ke) „Smešno“! Sve sažeto u jednoj rečenici. Svaka diskusija potom je izlišna jer će predstavljati najobičniju i ogoljenu demagogiju.

  3. Prvo u zatvor a posto ce vas biti dovoljno iz SNS sekte mozete da probate da organizujete neke izbore u zatvoru – ako vam prodje. Narod vam garantuje posteno sudjenje sto vi niste nikome omogucili!

  4. hahahahaha, prpa od protesta pa brže bolje sad hoće izbore da ne misle šta može da se izrodi do sledeće godine i redovnih izbora. Gospodo „podšišani radikali“ milina je gledati kako vas panika rastura.

  5. Ako uže rukovodstvo Srpske napredne stranke smatra da je stranka u potpunosti spremna da organizaciono iznese teret izbora u narednih nekoliko meseci onda je svakako neophodno, mada složeno, da objasni kako je to legitimno NEREŠAVANJE “gorućih“ problema tokom proteklih 6 godina.
    Da pomenemo samo neke od tih nerešenih problema: fantomsko rušenje u beogradskoj Savamali, prosečnu brzinu vozova na železnicama Srbije sada manju od 42km/h, obolevanje sa smrtnim ishodom od malih boginja, najveće u Evropi za poslednjih 25 godina, kanalizaciioni sistem u Beogradu, i posebno najnoviji poduhvat a kao da je iz XIX veka “Beograda na vodi”, “vraćanje” neisplaćenih delova penzija tokom protekle 4 godine stranačkim pismima zahvalnosti, zatrovanost smederevskih sela – Vranovo, Radinac, Ralja, zbog proizvodnje čelika u kineskoj Hestil železari, tragičan trend depopulacije u Srbiji. Dakle nije sve u legalitetu, finansijskoj moći, medijskoj propagandi, već u znanju i stručnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.