Glumac Bjelogrlić je pokazna vežba za ostale

Tribina Demokratske stranke u Vršcu: "Ne dirajte nam porodice"

Ostavite komentar


  1. Država je propala. Ništa ne funkcioniše.
    Oko za oko, zub za zub.
    Ili – emigracija.

  2. Sicilijanska mafija ne, ali Musolinijeve falange mapadali su na isti nači kako napadaju Vučićeve falange. Stigao je do Musolinija, a sanjari da bude Hitler dovlačeći ubojito oružje iz Rusije.

    1. Glumci nam i nisu baš neki primer, niko ne osporava njihovo obrazovanje i talenat, ali kakve sve gadosti nismo čuli od njih, da sam razočarana. Svi su se bacili u politiku, malo im plate u pozorištu i silni honorarni, pa misle preko naroda da se obogate, kako da ne!?!

      1. Pre bih (ako moram) slušao gadosti nego ih preživljavao, a mi preživljavanje gadosti praktikujemo zadnjih 30 godina …. minimum.

  3. Napad na Bjelu je napad na čitavu generaciju. Sramota ove vlasti njih same ne dodiruje. To je bahati apsolutizam. Prikriveni radikalizam. Masovna hipnoza i konstantna manija gonjenja u redovima ove vlasti dovodi do sve veće podeljenosti našeg naroda. Niko u novijoj istoriji nije tako podelio srpski narod kao AV. Na jednoj strani su oni koji misle svojom glavom i više ih je a na drugoj strani su bezglave ja ha horde.koje perfidno maltretiraju one koji nisu sa njima. Kako funkcioniše ova vlada. Glavni moto je UZIMALA DAVALA. Evo najnoviji primer na jednoj strani povećanje penzija i plata a a na drugoj strani povećanje struje infostana i cena hrane i goriva videćete. Imali smo Miholjsko leto i nije sakupljen harač dovoljan EPS-u. Naravno PAMETNI. Vučić će reći najniže cene struje imamo itd. a to što i Afričke zemlje imaju veći standard od Srbije i što su nam najmanje plate i zarade to se ne govori. Elem zbog tih stvari SNSAV mora da skreće pažnju javnosti sa tih tema na druge teme. Tu su mu najveći jastrebovi INFORMER i ŽELJKOM. Atak na Bjelu i njegovu šporodicu su samo još jedan AKT LUDILA ove vlasti, koja ne podnosti da je neko protiv njih. PSIHO bi voleo da ima 100 posto podrške ovog naroda. Ali ima nas koji još pamtimo šta je pričao i šta je radio u bliskoj prošlosti. Drži se Bjelo. Pozdrav majstore..

  4. Nadam se da Vas je bilo barem 15 na toj tribini s obzirom da ste se rasuli na sve strane..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.