Godinu dana vlade Ane Brnabić na čelu sa Vučićem

Navršava se godinu dana od kada je premijerka položila zakletvu pred narodnim poslanicima i preuzela funkciju predsednice Vlade

Ostavite komentar


  1. Samo jedna godisnjica je bitna, a to je da smo u sestoj godini vladavine primitivizma, bahatosti i nekulture. Sve ostale su potpuno nebitne jer proizilaze iz ove tragedije Srbije koja nam je pokazala koliko nisko mozemo da padnemo kao narod. Ima li ikakve nade za nas posle ovog cunamija besmisla koji jos uvek traje nesmanjenim intezitetom?

  2. Moj utisak je, možda grešim, da je politika, tj. javna uprava, kao i radna mesta u pravosuđu, javnom sektoru i javnim preduzećima namenjena za uklopive ljude lake na autogramu i da nam zbog toga ovako dobro ide u svim oblastima rada. Zbog toga ljudi koji ne mogu da vuku rodbinska stabla kroz pravosuđe, javni sektor, javna preduzeća i javnu upravu uspehom smatraju odlazak dece iz ovako lepo spregnute i uređene države. Premijerka je uklopiva i ne mora da pakuje kofere.

  3. Srbija je postala možda prva zemlja na Zapadu u kojoj više ne postoji razlika u obavještavanju javnih TV kuća o političkim dešavanjima u zemlji čak ni kada su većina novinara na godišnjem odmoru i kada nisu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.