Gojković: Čomić ne treba vređati jer je odlučila da zatvori jedna, a otvori druga vrata

Ostavite komentar


  1. Kakva smejurija,pa naravno da je gordana comic otvorila vrata sns-a maja gojkovic treba da se zabrine i za svoju fotelju jer je gordana comic svojevremeno obavljala tu funkciju cak i gore od maje.Sns-u je potrebna bas takva harpija kao sto je svojevremeno ds koristio sposobnosti gordanine.Bila je mozda najgori i najiritantniji predsednik skupstine ikad

  2. Maja i dileme, hahaha! Lako ih je rešavala skakanjem iz jedne stranke u drugu, treću, petu….Kakve veze ima da li je preletač muško ili žensko? Cilj opravdava sredstvo, pardon članstvo koje donosi ličnu korist.

      1. M.Gojković preleće isključivo u partije na vlasti, za razliku od Marinike TEPIĆ koja nije gledala na to da li je partija na vlasti.
        Jedino je M.Gojković pogrešila oko termina, nisu vrata nego prozor, tako se elegantnije preleće.

      2. Postoji jedna velika razlika. Naime, Martinika nikad nije prelazila iz opozicione u stranku na vlasti.

      3. Vaša Maja je potpuno u pravu. Ona najbolje zna to oko zatvaranja i otvaranja vrata, pa ona je to uradila već sedam puta do sada i uvek je zatvarala vrata kad je postala opozicija, a otvarala nova, da uđe u vlast! Nije tebi lako!

      4. Tema nije Marinka, vec koliko stranki je promenila Maja Gojkovic. Sto ne znaci da bilo ko tim navodom podrzava Marinku. Da li vas mentalni sklop ima mogucnost da ne reaguje siledzijskim napadima i menjanjem teme.

  3. Gordana, nemoj samo u cetnike 1945.,bolje ti je da se povuces u pozadinu. , posto si ipak imala karijeru..

    1. Učešće po ključu a ne prema sposobnosti ne donosi prosperitet.Lično baš me briga da li je neko muško ili žensko ako obavlja valjano svoj posao.Niko se ne bori za jednakost na građevini,rudnicima i ostalim teškim poslovima tu se podrazumeva da rade muškarci.Za Čomićku se ne sekiram ona je ipak završila političku školu u Kumrovcu.Ovde je ona ipak najviše gledala svoj interes.Uostalom videćemo u narednom periodu.

  4. nije mi jasno samo šta znači obraćanje poslanicima da ne vrijedjaju nekoga.zar se to ne podrazumijeva u civilizovanim narodima.pa je li to štala ili skupština.u štalu kad se udje prvo se mora rogata stoka smiriti da ne ubode ili udari nekog.bože pomozi nam svima.

  5. Pa ovi se zaista plase da se SZS ne predomisle i izadju na izbore.
    Ako se nakon raspisivanja izbora to i desi a sto ne bi bilo van pameti odmah bi prvorodjeni proglasio vanredno stanje i odlozio izbore.
    Mozda sam i dao ideju ?

  6. Jasno je da je gdj Comic pogresila kada je podrzavaju radikali light – SNS.
    Poslanicka apanaza je odlicna.

  7. Možda je sad prilika da se uvidi sledeće: dotična fina gospoja je decenijama fino ( kao i Vesić i slični primerci) služila jednoj stranci, sada će drugoj, jednako iskreno i uvereno. To su Srbi i njihove stranke, crkve, uverenja….

  8. E kad te Maja Gojković brani, zar možeš sebe lagati da radiš ispravnu stvar?

    1. I još Martinović, ničim izazavan kaže: „Uvažena Gđo Čomić“, e to je „TRANSFER BLAMA“, što reče jedan!

  9. I pre nego sto je usla u skupstinsku salu Gordana Comic je u dzepu vec imala clansku kartu. Posto je to jos uvek tajna morala je Maja Gojkovic da upozori lajace da ne laju. Gordani Comic zelim srecan put u brzu, jacu i bolju buducnost.

  10. I ja mislim da gospođu Čomić ne treba vređati jer je to kontraproduktivno za stvar slobodne i normalne Srbije. Gospođu Čomić samo treba uredno upisati na spisak za lustraciju, to će biti sasvim dovoljno.

  11. Preletačica voli preletače.Koje figure su nešto u ovoj jadnoj Srbiji.Reality prljavi šou

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.