Gojković: Malog napadaju jer je lojalan Vučiću

Ostavite komentar


  1. Ne, nego zato što je i zvanično lopov inteletualne svojine. To nema veze sa lojalnošću.

  2. Danas su partizani krenuli u obracun sa beogradskim univerzitetom.
    5-ta udarna vuciceva brigada napada nenaoruzanu decu i ucene ljude, sve u duhu bratoubilackog rata. *Made In Russia*.

  3. Blago Malom kad ima tvoju pohvalu.
    Nego sta bi sa Autobuskom u NS.
    Oces li da platis iz svog dzepa ili ce Batica da ti pozajmljuje.

  4. Kada te ovakva moralna gromada brani , komentar I nije potreban. dovoljno je da se prekrstis. Nasla vreca zakrpu.

  5. Ne gospodjo, pobrkali ste film, njega naopadaju jer je doslovce ukrao neciji rad i muku i prisvojio je da bi se okoristio.Ako vam nije bas jasno to je isto kao da ste ukrali pare da biste ziveli lagono i bahato.Jano?

  6. Malog nko ne napada. Mali je uradio nešto što nije smeo. „Ko laže taj i krade“.

  7. E Majo Majo bas si K.me,mozes li ista komentarisati a da ne spomeneš velikog vodju,ne napadaju njega sto je dobar sa predsjednikom mada bi mozda trebali i zbog toga ali druge prilike.napadaju je ga jer je lagao i to brutalno.mozda je on i predan ministar financija koji je mogao biti i kao Dipl.ekonomista,ali ‘oce ono da bude doktor,i u svakoj normalnoj drzavi bi bilo dovoljno da se da ostavka u Srbiji se to nece desiti.potvrda o stručnoj spremi je javna isprava i za falsifikovanje iste se odgovara u ovom slucaju se to nece desiti.i ne mogu da ne spomenem ćutanje tabloida koji su zaduženi i ovlašteni da brane lik i djelo vodje i rezima,da uopste nisu komentarisali slucaj a sa djilasa ne silaze mjesecima,sve u svemu nema nam spasa

  8. A Zoranu i SPS sto nisu? Nego kod vas ljudi koji ste u zavrsnoj fazi zivota i na vrhuncu zrelosti, jel znanje i postenje imaju neku vrednost ili samo lojalnost Vucicu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.