Gojković: Prvi razgovori pod pokroviteljestvom EU 9. i 10. oktobra

Ostavite komentar


  1. Ti da daš ostavku, pa onda može razgovor. Svi znaju kako si se ponašala u skupštini. Izgubila si kredibilitet odavno.

  2. Sedam godina vam Skupština radi po principu jednopartijskog udruženja, a sada pred izbore zovete ljude, koji nemaju ama baš nikakve veze sa ovom državom, tek da ispunite vašu demagošku formu. Kakav blam, stid i sramota !!!

    Poštovanje Redakciji Danasa

  3. Gospođa Gojković se malo preterala. Najbolje je da ovi razgovori krenu negde oko 1. marta iduće godine.

  4. davno veća glupost nije predložena. PRVA FAZA polovinom oktobra a planiraju i kasnije faze. znači završetak pregovora 2021. godine planiraju.

    BOOOOOOOOOOOOOOOOOJKOOOOOOOOOOOOOOT !!!!

  5. Sa vama nema vise nikakvog razgovora, ovi iz EU sto ce da glume kao i vi mogu odma da idu kuci, odnosno da ne dolaze. Vi ste obicne bitange koje moramo sto hitnije smestiti u zatvor na dugogodisnju robiju inace Srbija ce da nestane kao drzava ako vi, bahate neznalice i lopovi, nastavite da nam jedete vreme. Gadite se svakom normalnom gradjaninu ove napacene zemlje.

  6. “ Razgovori “ na FPN – u nisu jos ni zavrseni , a gospodja Gojkovic nam “ bulazni “ o nekim novim razgovorima i to pod “ pokroviteljstvom “ EU ( ja bih hteo pod Ruskoim pokroviteljstvom ili Marsovskim ) . Onda pitanje ko vodi “ razgovore “ onaj polu pismeni ,ne kulturni , primalac 5-6 plata ,radikalski preletac Martinovic ili dr.prof . vojvoda Voja ili Risticevic eventualno Atlagic , sve slike i prilike ovog rezima u , ovom sto se zove Narodna Skupstina Republike Srbije …boze …boze ..
    Posle i njenih “ razgovora ocekujem “ razgovore “ onog majmuna sa megafonom pod pokroviteljstvom “ liliputanaca “
    jedini “ razgovori „tj .pregovori su oko nacina odlaska sekte iz politickog zivota , njenog rasformiranja sa procesuiranjem i “ odgovornost vodecih osoba poput gospodje Gojkovic t

  7. SVI VI koji POZIVATE i navijate za BOJKOT niste, nažalost,
    SVESNI KOLIKO će te ŠTETE naptaviti Srbiji.
    To vam život neće oprostiti.

    Javite se za 6 – 10 meseci, da svedemo bilans.
    Voleo bih da grešim.

    1. Sada će Mekalister da ih uči kulturi dijaloga a kada su nas takvi bombardovali onda su svi koji su samo spomenuli neke od njih za danasnje vlastodršce bili idajnici Da ste vi bili za dinalog ne bi razni Risticevici Atlagici Marti ovici i Dukanovici onakvim recnikom govorili o opoziciji.

    2. da li si ti svestan koliko je diktator unazadio srbiju uništavanjem manje više svih institucija sistema. Kada se sruši ovaj režim trebaće nam bar 8 godina samo institucije ponovo da postavimo na svoje noge jer ovi ljudi koji su sad tamo nisu sposobni da rade samostalno nego samo čekaju direktive od vođe.

      I ti se sad žališ na to što će bojkot loše uticati na naš imidž ili šta već. pa već smo proglašeni za nedemokratsku i ne slobodnu zemlju, šta ćeš gore od toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.