Goran Vesić: U SNS ima onih koji šalju stotine SMS poruka da bi dobili neku funkciju

Ostavite komentar


  1. Има и таквих???Нама то никада није пало на памет.Шокиран сам .

  2. Sve kombinacije nastaju u tim redovima ,sa ove strane Duge duvaju neki drugi pošteni vetrovi jer sns je deo zadruge i odatle sms.

  3. Bio bih zahvalan da mi neko pojasni ovo sa sms porukama.
    P.s. ja ne znam kako ga nije blam da se slihta ovoliko.

  4. Pomerili ga od zlatnog ćupa, pa oće da crkne. Nespoaoban i ne oseća duh grada. Rođen da barata motikom i frezom u tatinoj bašti. Nadam se nikad više na nekoj funkciji.

  5. On ima prijatelje? Ili bar ljude koji hoće da sednu s njim za sto? I pristanu da se fotografišu s njim? Proverite, verovatno je fotošop.

Ostavite komentar


Politika

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: "I šta onda?" 10

Svi susreti Ivice Dačića i Ketrin Ešton: „I šta onda?“

Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, u četvrtak se sastao s baronicom Ketrin Ešton nakon nepunih dvanaest godina od njihovog prvog zvaničnog susreta u okviru dijaloga Beograda i Prištine, a na prethodne sastanke nije dolazio praznih ruku - ikone, šal, rukavice, pesme neki su od poklona koje joj je na redovnim sastancima poklanjao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.