Gotovo iracionalan strah vlasti od Đilasa

* Vukadinović: Iznenađuje histerija i odsustvo kontrole
Šta znače brojne negativne reakcije iz vladajućih stranaka na kandidaturu bivšeg gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Iracionalan? Ne bih rekao. Đilas je jedini srpski opozicioni politikus koji ima sopstvene pare i sopstvenu marketinšku mašinu. Možda ne može mnogo da napravi, ali zato može mnogo da pokvari…

  2. Milivoje Radaković

    15. decembar 2017.

    Iracionalan? Ne bih rekao. Đilas je jedini srpski opozicioni politikus koji ima sopstvene pare i sopstvenu marketinšku mašinu. Možda ne može mnogo da napravi, ali zato može mnogo da pokvari…

    Djilas svakako moze kupiti par poltrona i ima "marketinšku mašinu", ali birace tesko moze obmanuti ponovo, jer narod veruje u ono sto vidi, a to je da se Beograd ubrzano gradi i modernizuje.

  3. Molim vas da uvedete opciju umesto ja nisam robot, polje ja nisam BOT!!!
    Kad pročitam komentar tipa boljitak, prosperitet, gradi i radi i slično ,shvatam koliki je trn u oku list Danas, kad su angažovali toliko glupih botova da komentarišu ama baš sve vesti i izvrću istinu i stvaraju utisak da ih ima mnogo više u tom mehuru od sns sapunice!!!

  4. Relano Đilas ima šanse da im stane na rep. Pa vidite koliko botova se i ovde odmah nakači da "komentariše". Mislim pazi rečenicu "Beograd se ubrzano gradi imodernizuje"… kao sa neki novinski naslov iz 1980-ih.

  5. Ја сам забринута да ако Ђилас буде изабран за градоначелника Народни музеј ће морати да причека још 10 година до свечаног отварања. Александар Шапић је по мом мишљењу најбољи избор. Човек који је спортиста навикао на напоран рад и дисциплину и са великим искуством на челу Новог Београда.

  6. Tajkuni bi ponovo da zare i pale po zemlji i Beogradu. Gori su od Alan Fordovaca i opasniji po Srbiju od TNT.

  7. Treba razlikovati strah od brige da se ovakvi kao sto je Djilas ne docepaju ponovo vlasti i uniste ono sto je uradjeno u predhodnom periodu.

  8. Đilas je posle pedeset godina jedini napravio most i to dva mosta u Beogradu, sredio je gradsku administraciju, preselo neprikosnovene rome ispod Gazele.Lider studenskih protesta u kojima sam učestvovao.Iskusan menadžer i sam je rekao da je kao menadžer-inženjer tu najači.

  9. Vlast je odusevljena njegovom kandidaturom, jer ce napraviti haos. Rastura opoziciju. Dalje, Djilas danas nije politicki angazovan, pa koji bi onda mogao imati "program"? I naravno, on je veoma problematican bio i kao gradonacelnik, koji je preplatio most, stvorio Komunalnu policiju kao partijsku vojsku DS za zastrasivanje gradjana, nasilno iseljavao Rome…. On je izvanredan kandidat za vlast, koja ga i podrzava u kandidaturi

  10. Kao i svuda u svetu ima nezadovoljnih radom vlasti, ali to ne znaci da im je Djilas dobar izbor.Kao i niko drugi iz opozicije jer su se pokazali u proteklom periodu i samo krali iz drzavne kase.

  11. Srecan odlazak sa vlasti, SNS i ostalim saveznicima,
    zeli rodjeni Beogradjanin,50,
    pesmom
    APRIL U BEOGRADU

  12. Nisu to uvrede to su cinjenice i nije to brendiranje nego stanje stvari. Pa necemo valjda da zaboravimo sta je bilo pre par godina.

  13. Bivse demokrate i politicke stranke koje su se "ispilile" iz DS, ne budite sujetni, dozvolite da vas DRAGAN DJILAS, ujedini /napravi zajednicku listu za skupstinu grada Beograda/ jer jedino on moze da pobedi Vucica.

  14. Zamisite dugo gladovanje i žeđ, ta još slabe pameti i ugleda, pa dugo uživanje u izobilju, ugledu i na svetskom nivou, jer rade sve što stranci žele, kao što je slučaj sa SNS i njihovim partnerima na vlasti, a da najavi neko da će im to oduzeti. Ta još zakićeni sa lažnim diplomama, naučnim zvanjima za njihova neznanja. Jer najveće bogastvo političke stranke, koje posluju kao magfije, stiču u Prestonici. Kakav je to strah!!!

  15. Lako ce Doci na vlst
    Al Brzo nece Otici Sigurno
    Ima da nas Odere jedno pet sest Tura
    Pa tek onda ce otici

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.