Građanski demokratski forum negoduje zbog kritika na račun onih koji neće da bojkotuju izbore

Ostavite komentar


  1. A nećete da bojkotujete izbore? A hoćete na ovakve vučićeve izbore. Kritikujete REM i ovu političku praksu, a kada „mačku za rep“ treba povući onda tutanj. Slutim vašu dvoličnost.

  2. Tačno je da svako ima pravo na mišljenje, ali ozbiljni i odgovorni ljudi moraju da, svoje mišljenje, potkrepe i analizom činjenica koje su dovele do takvog mišljenja. Svako mišljenje koje je samo suprotno, i drugačije, ne predstavlja automatski i različitost jer nije zasnovano na činjenicama koje podržavaju drugačiji stav, a da ne govorimo o tome kakvu neodgovornost takva “različitost” ustvari predstavlja.

  3. Doista, gospodin Veljanovski ima pravo, i ja podržavam njegov stav da se svačije pravo na sopstveno mišljenje bilo ono političko ili kakvo god mora uvažavati i poštovati bilo da se ono poklapa ili razlikuje od našeg.
    Ovakav sav ne abolira „nosioca određene misli“ od greške, od pogrešnog stava bilo da je posledica koriššćenja pogrešnih premisa pri zaključivanju ili pak pogrešnog zaključivanja na osnovu čak i pravilno utvrđenog činjeničnog stanja. Uostalom, svako ko dela u skladu sa sopstvenim mišljenjem mora biti svestan da će trpeti posledicetakve politike, bilo ocene grašana na izboima ili suda istorije. Ne sumnjam da je legitiman politički stav i prodati se, uostalom, malobrojni su oni koji nemaju cenu, koji se ne mogu korumpirati a to znaju i građani a i gospodin Veljanovski.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.